Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 Bereid de ratatouille en de broodjes volgens de instructies.
2
 Dep de schapenkaas droog en marineer deze in de mediterraanse kruiden.
3
 Besprenkel de tros kerstomaten met honing en bak ze 10 minuten op 200°C.
4
 Klop de eieren los in een schaal. Wentel de kaas in de bloem en vervolgens in de eieren en paneer ze tot slot met de panko.
5
 Snijd het broodje bovenaan open en verwijder het kruim. Bak de kaas krokant in voldoende olie.
6
 Vul de broodjes met ratatouille en plaats het topje terug. Dresseer en geniet.

Vergelijkbare recepten

Knapperige schapenkaas met mediterraanse kruiden & een gevuld broodje met ratatouille

eenvoudig 40 min

Ingrediënten

2 zakje(s) bofrost*
2 zakje(s)
bofrost*Ratatouille
4 stuk(s) bofrost*
4 stuk(s)
Vegan
Source de protéines
4 stuk(s)
schijfjes schapenkaas
2 el bofrost*
2 el
bofrost*Mediterrane kruidenmix
2 takje(s)
kerstomaten
1 el
honing
2 stuk(s)
eieren
4 el
bloem
150 g
panko
100 ml
koolzaadolie

Bereiding

1.
Bereid de ratatouille en de broodjes volgens de instructies.
2.
Dep de schapenkaas droog en marineer deze in de mediterraanse kruiden.
3.
Besprenkel de tros kerstomaten met honing en bak ze 10 minuten op 200°C.
4.
Klop de eieren los in een schaal. Wentel de kaas in de bloem en vervolgens in de eieren en paneer ze tot slot met de panko.
5.
Snijd het broodje bovenaan open en verwijder het kruim. Bak de kaas krokant in voldoende olie.
6.
Vul de broodjes met ratatouille en plaats het topje terug. Dresseer en geniet.

Jouw bofrost*voordelen