Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 Breng 150 ml gezouten water aan de kook en kook de broccoli tot hij beetgaar is. Giet af en vang het kookvocht op.
2
 Schil de aardappelen, snij ze in stukjes en meng ze met de paprikareepjes en broccoliroosjes.
3
 Meng de paprikakruidenmix met de olie en 5 el van het kookvocht, de groentebouillon en de curryketchup. Kruid met peper, breng op smaak en giet over de salade. Garneer met bieslook en dien op.

Vergelijkbare recepten

Broccoli-aardappelsalade

gemiddeld 25 min

Ingrediënten

300 g bofrost*
300 g
Source de fibres
Source de protéines
500 g
aardappelen in de schil
1
rode paprika in fijne reepjes
1 zakje(s)
saladekruidenmix, bv. kruiden met paprika
2 el
zonnebloemolie
2 el
instant groentebouillon
2 el
pikante curryketchup
2 el bofrost*
2 el
bofrost*Kruidentuin gehakte bieslook
Zout
Versgemalen peper

Bereiding

1.
Breng 150 ml gezouten water aan de kook en kook de broccoli tot hij beetgaar is. Giet af en vang het kookvocht op.
2.
Schil de aardappelen, snij ze in stukjes en meng ze met de paprikareepjes en broccoliroosjes.
3.
Meng de paprikakruidenmix met de olie en 5 el van het kookvocht, de groentebouillon en de curryketchup. Kruid met peper, breng op smaak en giet over de salade. Garneer met bieslook en dien op.

Jouw bofrost*voordelen