Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 Verhit de olie in een pan. Voeg de knoflook en de kruiden toe en bak kort. Bak hierin vervolgens de gegrilde groenten en de champignonschijfjes gedurende ongeveer 8 minuten op hoog vuur en draai ze regelmatig om. Kruid met peper en zout.
2
 Was en droog de spinazie. Snij de feta in blokjes.
3
 Meng voor de dressing de groene pesto goed met het water, de olijfolie en de azijn met vijgenpuree en breng op smaak met peper en zout.
4
 Rooster de pijnboompitten in een anti-aanbakpan zonder olie.
5
 Meng de groenten met de dressing, feta en babyspinazie. Voeg ten slotte de pijnboompitten toe.

Vergelijkbare recepten

Mediterrane salade

eenvoudig 30 min

Ingrediënten

2 el
zonnebloemolie
2 el bofrost*
2 el
2 el bofrost*
2 el
bofrost*Mediterrane kruidenmix
400 g bofrost*
400 g
bofrost*Gemarineerde gegrilde groenten
400 g bofrost*
400 g
bofrost*Champignonschijfjes 1000 g
200 g
Bladspinazie
150 g
feta
peper, zout
8 el
de pesto vert
8 el
d’eau
pijnboompitten

Bereiding

1.
Verhit de olie in een pan. Voeg de knoflook en de kruiden toe en bak kort. Bak hierin vervolgens de gegrilde groenten en de champignonschijfjes gedurende ongeveer 8 minuten op hoog vuur en draai ze regelmatig om. Kruid met peper en zout.
2.
Was en droog de spinazie. Snij de feta in blokjes.
3.
Meng voor de dressing de groene pesto goed met het water, de olijfolie en de azijn met vijgenpuree en breng op smaak met peper en zout.
4.
Rooster de pijnboompitten in een anti-aanbakpan zonder olie.
5.
Meng de groenten met de dressing, feta en babyspinazie. Voeg ten slotte de pijnboompitten toe.

Jouw bofrost*voordelen