Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 Kook de broccoliroosjes 6 minuten gaar in een kookpot met lichtgezouten water, zonder deksel. Laat ze daarna afkoelen.
2
 Doe de quinoa in een zeef en spoel af onder stromend water. Beng de groentebouillon aan de kook in een kookpot, voeg de quinoa toe en laat 10 minuten koken om beetgaar te krijgen. Laat de quinoa vervolgens uitlekken in een zeef.
3
 Snij de uienblokjes fijner en meng met de knoflook, peterselie, olijfolie en het citroensap tot een dressing, en kruid af met peper en zout.
4
 Meng de quinoa en de dressing in een kom onder de broccoli.

Vergelijkbare recepten

Quinoa-broccolisalade

eenvoudig 25 min

Ingrediënten

500 g bofrost*
500 g
Source de fibres
Source de protéines
150 g
quinoa
300 ml
groentebouillon
80 g bofrost*
80 g
1 tl bofrost*
1 tl
1 el bofrost*
1 el
1 el
citroensap
2 el
olijfolie
1 snufje(s)
peper/zout

Bereiding

1.
Kook de broccoliroosjes 6 minuten gaar in een kookpot met lichtgezouten water, zonder deksel. Laat ze daarna afkoelen.
2.
Doe de quinoa in een zeef en spoel af onder stromend water. Beng de groentebouillon aan de kook in een kookpot, voeg de quinoa toe en laat 10 minuten koken om beetgaar te krijgen. Laat de quinoa vervolgens uitlekken in een zeef.
3.
Snij de uienblokjes fijner en meng met de knoflook, peterselie, olijfolie en het citroensap tot een dressing, en kruid af met peper en zout.
4.
Meng de quinoa en de dressing in een kom onder de broccoli.

Jouw bofrost*voordelen