Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Lactosevrij, Zonder vis, Glutenvrij, Vleesvrij, Varkensvrij

Voedingswaarden  per persoon

Energie:
280.0 kcal
Vetten:
11.0 g
waarvan verzadigde vetzuren:
0.0 g
Suikers:
0.0 g
Zout:
0.0 g
Koolhydraten:
17.0 g
Eiwitten:
22.0 g
Voedingsvezels:
0.0 g

Bereiding

1
 1 Voor de spread: breng 200 ml licht gezouten water aan de kook met de suiker. Voeg de bevroren erwten toe en breng opnieuw aan de kook, zet het deksel erop en laat nog 6 minuten op middelhoog vuur beetgaar koken. Giet de erwten af en pureer de helft. Zet alles opzij. Was de kruiden en schud droog, haal de blaadjes eraf en hak ze fijn. Fruit de uienblokjes in de olie op middelhoog vuur.
2
 2 Meng de mascarpone en de ricotta in een kom. Voeg de gepureerde erwten en de helft van de kruiden toe. Pureer met een staafmixer tot een smeuïg smeerbeleg en kruid af met curry, peper en zout. Spatel er dan de rest van de erwten, de uienblokjes en de helft van de kruiden onder.
3
 3 Toast het brood en smeer de spread erop. Werk af met de rest van de kruiden en grof gemalen zwarte peper.

Vergelijkbare recepten

Toast met erwten-ricottaspread

eenvoudig 20 min

Ingrediënten

1.00 Snufje(s)
zout
1.00 Snufje(s)
suiker
300.00 g bofrost*
300.00 g
Vegan
1.00 Takje(s)
verse munt
1.00 Takje(s)
verse kervel
60.00 g bofrost*
60.00 g
bofrost*Uienblokjes
1.00 Eetlepel
raapzaadolie
100.00 g
mascarpone
100.00 g
ricotta
1.00 Mespunt
currypoeder
1.00 Snufje(s)
zwarte peper
4.00
toastbrood

Bereiding

1.
1 Voor de spread: breng 200 ml licht gezouten water aan de kook met de suiker. Voeg de bevroren erwten toe en breng opnieuw aan de kook, zet het deksel erop en laat nog 6 minuten op middelhoog vuur beetgaar koken. Giet de erwten af en pureer de helft. Zet alles opzij. Was de kruiden en schud droog, haal de blaadjes eraf en hak ze fijn. Fruit de uienblokjes in de olie op middelhoog vuur.
2.
2 Meng de mascarpone en de ricotta in een kom. Voeg de gepureerde erwten en de helft van de kruiden toe. Pureer met een staafmixer tot een smeuïg smeerbeleg en kruid af met curry, peper en zout. Spatel er dan de rest van de erwten, de uienblokjes en de helft van de kruiden onder.
3.
3 Toast het brood en smeer de spread erop. Werk af met de rest van de kruiden en grof gemalen zwarte peper.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.