Wortelspaghetti met spinazie en fetakaas

Receptinformatie


Bereidingstijd:
20 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Snacks & kleine gerechten
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

 Laat de bladspinazie ontdooien en snij de wortelen tot spaghetti met een spiraalsnijder.
 Rooster de sesamzaadjes en pijnboompitten in een antikleefpan, voeg 1 el olijfolie en de knoflook toe.
 Voeg er dan de wortelspaghetti bij en laat 5 minuten bakken op middelhoog vuur. Voeg vervolgens de bladspinazie toe en verwarm nog 2 minuten mee. Kruid met peper en zout.
 Doe er als laatste de fetakaas bij, laat een beetje smelten en dresseer dan alles in diepe borden.
Tip
Garneer met basilicum voor het opdienen.

Ingrediënten


Aantal personen:
200 g bofrost* Bladspinazie
200 g
200 g
wortelen
25 g
sesamzaadjes
25 g
pijnboompitten
1 EL
olijfolie
2 afgestr. TL
bofrost*Fijngesneden knoflook
1 snufje
fijngehakt zeezout
1 snufje
peper
100 g
fetakaas
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Laat de bladspinazie ontdooien en snij de wortelen tot spaghetti met een spiraalsnijder.
2.
Rooster de sesamzaadjes en pijnboompitten in een antikleefpan, voeg 1 el olijfolie en de knoflook toe.
3.
Voeg er dan de wortelspaghetti bij en laat 5 minuten bakken op middelhoog vuur. Voeg vervolgens de bladspinazie toe en verwarm nog 2 minuten mee. Kruid met peper en zout.
4.
Doe er als laatste de fetakaas bij, laat een beetje smelten en dresseer dan alles in diepe borden.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, nemen wij het terug en betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.