Laat de bladspinazie ontdooien en snij de wortelen tot spaghetti met een spiraalsnijder.
2.
Rooster de sesamzaadjes en pijnboompitten in een antikleefpan, voeg 1 el olijfolie en de knoflook toe.
3.
Voeg er dan de wortelspaghetti bij en laat 5 minuten bakken op middelhoog vuur. Voeg vervolgens de bladspinazie toe en verwarm nog 2 minuten mee. Kruid met peper en zout.
4.
Doe er als laatste de fetakaas bij, laat een beetje smelten en dresseer dan alles in diepe borden.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Laat de bladspinazie ontdooien en snij de wortelen tot spaghetti met een spiraalsnijder.
2.
Rooster de sesamzaadjes en pijnboompitten in een antikleefpan, voeg 1 el olijfolie en de knoflook toe.
3.
Voeg er dan de wortelspaghetti bij en laat 5 minuten bakken op middelhoog vuur. Voeg vervolgens de bladspinazie toe en verwarm nog 2 minuten mee. Kruid met peper en zout.
4.
Doe er als laatste de fetakaas bij, laat een beetje smelten en dresseer dan alles in diepe borden.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Laat de bladspinazie ontdooien en snij de wortelen tot spaghetti met een spiraalsnijder.
2.
Rooster de sesamzaadjes en pijnboompitten in een antikleefpan, voeg 1 el olijfolie en de knoflook toe.
3.
Voeg er dan de wortelspaghetti bij en laat 5 minuten bakken op middelhoog vuur. Voeg vervolgens de bladspinazie toe en verwarm nog 2 minuten mee. Kruid met peper en zout.
4.
Doe er als laatste de fetakaas bij, laat een beetje smelten en dresseer dan alles in diepe borden.
Tip
Garneer met basilicum voor het opdienen.
Uw wensen en ideeën!
Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee.
016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)
Via onze online cataloguskan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.