Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

1
 Laat de bevroren bladspinazie zonder extra water (met deksel) opkoken en giet af. Hak fijn en meng met de chilisaus. Kruid naar smaak met peper en zout.
2
 Bak de bevroren kipfiletstukjes ongeveer 2 minuten in de koolzaadolie in een hete pan met het deksel erop. Laat vervolgens nog 8 minuten doorgaren op middelhoog vuur. Draai regelmatig om.
3
 Haal de kipfiletblokjes uit de pan en stoof de uienblokjes aan in dezelfde vetstof. Voeg de spinazie en de pijnboompitten toe en meng.
4
 Meng de pesto alla Genovese samen met de dikke room en verdeel over de tortilla’s. Strooi er dan de geraspte kaas over.
5
 Verdeel de kippenborstfilet over de tortilla's en plooi de onderste rand naar omhoog om de onderkant te maken en rol dan de zijkanten op.

Onze tip

Vervang de kippenborstfilets door fetakaas voor vegetarische wraps.

Vergelijkbare recepten

Wrap met kip en spinazie

eenvoudig 30 min

Ingrediënten

400 g bofrost* Bladspinazie
400 g
Vegan
4 EL
zoete chilisaus
2 EL
pijnboompit
2 EL
olijfolie
200 g bofrost* Kipfiletstukjes
200 g
2 EL bofrost* Uienblokjes
2 EL
bofrost*Uienblokjes
4 stuk(ken)
tortilla's
4 EL bofrost* Pesto alla Genovese
4 EL
bofrost*Pesto alla Genovese
100 g
dikke room
4 EL
belegen gouda, geraspt
1 snufje
zout
1 snufje
zwarte peper

Bereiding

1.
Laat de bevroren bladspinazie zonder extra water (met deksel) opkoken en giet af. Hak fijn en meng met de chilisaus. Kruid naar smaak met peper en zout.
2.
Bak de bevroren kipfiletstukjes ongeveer 2 minuten in de koolzaadolie in een hete pan met het deksel erop. Laat vervolgens nog 8 minuten doorgaren op middelhoog vuur. Draai regelmatig om.
3.
Haal de kipfiletblokjes uit de pan en stoof de uienblokjes aan in dezelfde vetstof. Voeg de spinazie en de pijnboompitten toe en meng.
4.
Meng de pesto alla Genovese samen met de dikke room en verdeel over de tortilla’s. Strooi er dan de geraspte kaas over.
5.
Verdeel de kippenborstfilet over de tortilla's en plooi de onderste rand naar omhoog om de onderkant te maken en rol dan de zijkanten op.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.