Heekfilets gemarineerd in kruiden-citroenolie op een bedje van prei
Receptinformatie
Bereidingstijd:
40 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Vis & zeevruchten,
Kant-en-klaar als basis
Eigenschappen:
zonder vlees,zonder varkensvlees
Voedingswaarden
per persoon
Calorieën:
381 kcal
Vet:
23 g
Koolhydraten:
25 g
Proteïne:
20 g
Bereiding
1.
Meng de kruiden goed met de citroenolie. Doe de helft van de kruiden-citroenolie samen met de heekfilets in een vershoudzakje, schud goed en leg 20 à 30 minuten in de koelkast.
2.
Doe de prei en de Zuiderse aardappelpartjes in een kom en kruid met peper, zout nootmuskaat en chilivlokken. Leg de heekfilets erbovenop en laat alles 8 à 10 minuten gaar stomen in de stoomkoker, of in een mandje in een kookpot met deksel.
3.
Schil de citroen à vif en snij de partjes eruit. Meng de partjes met de agavesiroop en zet opzij.
4.
Dresseer de heekfilets met de prei en Zuiderse aardappelpartjes en garneer met de rest van de olie en de gemarineerde citroenpartjes.
Tip
Laat alternatief de Zuiderse aardappelpartjes ongeveer 25 minuten in de oven bakken op 200 °C. Draai de partjes halverwege om.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Meng de kruiden goed met de citroenolie. Doe de helft van de kruiden-citroenolie samen met de heekfilets in een vershoudzakje, schud goed en leg 20 à 30 minuten in de koelkast.
2.
Doe de prei en de Zuiderse aardappelpartjes in een kom en kruid met peper, zout nootmuskaat en chilivlokken. Leg de heekfilets erbovenop en laat alles 8 à 10 minuten gaar stomen in de stoomkoker, of in een mandje in een kookpot met deksel.
3.
Schil de citroen à vif en snij de partjes eruit. Meng de partjes met de agavesiroop en zet opzij.
4.
Dresseer de heekfilets met de prei en Zuiderse aardappelpartjes en garneer met de rest van de olie en de gemarineerde citroenpartjes.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Meng de kruiden goed met de citroenolie. Doe de helft van de kruiden-citroenolie samen met de heekfilets in een vershoudzakje, schud goed en leg 20 à 30 minuten in de koelkast.
2.
Doe de prei en de Zuiderse aardappelpartjes in een kom en kruid met peper, zout nootmuskaat en chilivlokken. Leg de heekfilets erbovenop en laat alles 8 à 10 minuten gaar stomen in de stoomkoker, of in een mandje in een kookpot met deksel.
3.
Schil de citroen à vif en snij de partjes eruit. Meng de partjes met de agavesiroop en zet opzij.
4.
Dresseer de heekfilets met de prei en Zuiderse aardappelpartjes en garneer met de rest van de olie en de gemarineerde citroenpartjes.
Tip
Laat alternatief de Zuiderse aardappelpartjes ongeveer 25 minuten in de oven bakken op 200 °C. Draai de partjes halverwege om.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.