Ondertussen voor de tomatensalsa de tomaten in vieren snijden en de zaadlijsten verwijderen. De tomaten in mooie, kleine blokjes snijden en in een schaaltje doen .
3.
Ook de knoflookteen, de ui en de chili mooi fijn snijden en aan de tomaten toevoegen.
4.
Thaise basilicum fijn hakken, samen met wat olijfolie door de tomaat roeren en op smaak brengen met wat zeezout.
5.
Wat sesamzaadjes roosteren in een hete bakpan
6.
Tonijnsteaks droogdeppen en in een hete grillpan langs beide zijden dichtschroeien, zodat alleen de buitenkant kleurt. Onmiddellijk uit de pan halen en bestrooien met wat geroosterde sesamzaadjes.Dunne plakjes snijden en mooi op een bordje dresseren.
7.
De tomatensalsa erover verdelen en onmiddellijk serveren.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
4 tonijnsteaks laten ontdooien.
2.
Ondertussen voor de tomatensalsa de tomaten in vieren snijden en de zaadlijsten verwijderen. De tomaten in mooie, kleine blokjes snijden en in een schaaltje doen .
3.
Ook de knoflookteen, de ui en de chili mooi fijn snijden en aan de tomaten toevoegen.
4.
Thaise basilicum fijn hakken, samen met wat olijfolie door de tomaat roeren en op smaak brengen met wat zeezout.
5.
Wat sesamzaadjes roosteren in een hete bakpan
6.
Tonijnsteaks droogdeppen en in een hete grillpan langs beide zijden dichtschroeien, zodat alleen de buitenkant kleurt. Onmiddellijk uit de pan halen en bestrooien met wat geroosterde sesamzaadjes.Dunne plakjes snijden en mooi op een bordje dresseren.
7.
De tomatensalsa erover verdelen en onmiddellijk serveren.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
4 tonijnsteaks laten ontdooien.
2.
Ondertussen voor de tomatensalsa de tomaten in vieren snijden en de zaadlijsten verwijderen. De tomaten in mooie, kleine blokjes snijden en in een schaaltje doen .
3.
Ook de knoflookteen, de ui en de chili mooi fijn snijden en aan de tomaten toevoegen.
4.
Thaise basilicum fijn hakken, samen met wat olijfolie door de tomaat roeren en op smaak brengen met wat zeezout.
5.
Wat sesamzaadjes roosteren in een hete bakpan
6.
Tonijnsteaks droogdeppen en in een hete grillpan langs beide zijden dichtschroeien, zodat alleen de buitenkant kleurt. Onmiddellijk uit de pan halen en bestrooien met wat geroosterde sesamzaadjes.Dunne plakjes snijden en mooi op een bordje dresseren.
7.
De tomatensalsa erover verdelen en onmiddellijk serveren.
Uw wensen en ideeën!
Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee.
016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)
Via onze online cataloguskan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.