Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Vleesvrij, Varkensvrij

Bereiding

1
 Laat de zalm een nacht afgedekt ontdooien in de koelkast. Giet het dooivocht weg.
2
 Breng de koolrabi samen met de groentebouillon aan de kook in een middelgrote pan. Voeg vervolgens de room, melk en wasabi toe en breng opnieuw aan de kook. Voeg tot slot de tuinkers toe en pureer alles fijn.
3
 Doe de erwten, de boter, 2 el water en het snufje peper en zout in een kom geschikt voor de microgolfoven.
4
 Rasp de schil van de citroen en pers deze laatste. Meng nu de zeste met de grove peper en een snufje zout en bestrijk de vis met het mengsel. Laat de erwten 4 minuten garen in de microgolfoven bij 600 W en giet vervolgens het kookvocht af.
5
 Doe een beetje boter in de pan en bak de zalm ongeveer 12 minuten. Draai de vis meermaals om.
6
 Plet de erwten met een vork. Laat de puree van koolrabi opschuimen met een pureerstaaf.
7
 Verdeel de geplette erwten over het midden van het bord. Leg hierop een stuk zalm met daarop het schuim van koolrabi. Werk af met perillakers.

Vergelijkbare recepten

Zalm met citroen en schuim van koolrabi en tuinkers

gemiddeld 45 min

Ingrediënten

2 Stuk bofrost*
2 Stuk
bofrost*Zalmfilets, natuur
100 g
koolrabi
1 Stuk
citroen, onbehandeld
2 Eetlepel
grof gemalen peper
2
bakjes tuinkers
1
bakje perillakers
100 ml
groentebouillon
500 ml
room
50 ml
melk
1 Snufje(s)
zout, peper
2 Mespunt
wasabi
320 g bofrost*
320 g
Vegan
20 g
boter

Bereiding

1.
Laat de zalm een nacht afgedekt ontdooien in de koelkast. Giet het dooivocht weg.
2.
Breng de koolrabi samen met de groentebouillon aan de kook in een middelgrote pan. Voeg vervolgens de room, melk en wasabi toe en breng opnieuw aan de kook. Voeg tot slot de tuinkers toe en pureer alles fijn.
3.
Doe de erwten, de boter, 2 el water en het snufje peper en zout in een kom geschikt voor de microgolfoven.
4.
Rasp de schil van de citroen en pers deze laatste. Meng nu de zeste met de grove peper en een snufje zout en bestrijk de vis met het mengsel. Laat de erwten 4 minuten garen in de microgolfoven bij 600 W en giet vervolgens het kookvocht af.
5.
Doe een beetje boter in de pan en bak de zalm ongeveer 12 minuten. Draai de vis meermaals om.
6.
Plet de erwten met een vork. Laat de puree van koolrabi opschuimen met een pureerstaaf.
7.
Verdeel de geplette erwten over het midden van het bord. Leg hierop een stuk zalm met daarop het schuim van koolrabi. Werk af met perillakers.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.