Lactosevrij,
Glutenvrij,
Zonder zeevruchten,
Zonder vlees,
Zonder varkensvlees
Bereiding
1
Haal de kabeljauw uit de verpakking en laat 6 uur in de koelkast ontdooien.
2
Breng 1000 ml water aan de kook en blancheer de bevroren wokgroentemix ong. 2,5 min. Laat vervolgens uitlekken, spoel af onder koud stromend water en gebruik koud naar behoefte.
3
Was de ontdooide kabeljauw, dep droog en kruid. Verhit wat veststof in een antikleefpan. Bak het product zonder deksel op een middelhoog vuur gedurende ongeveer 10 minuten, waarbij u het meerdere keren omdraait.
4
Meng de olijfolie met het citroensap. Leg de kabeljauw op de groenten en besprenkel met de citroenolie.
Haal de kabeljauw uit de verpakking en laat 6 uur in de koelkast ontdooien.
2.
Breng 1000 ml water aan de kook en blancheer de bevroren wokgroentemix ong. 2,5 min. Laat vervolgens uitlekken, spoel af onder koud stromend water en gebruik koud naar behoefte.
3.
Was de ontdooide kabeljauw, dep droog en kruid. Verhit wat veststof in een antikleefpan. Bak het product zonder deksel op een middelhoog vuur gedurende ongeveer 10 minuten, waarbij u het meerdere keren omdraait.
4.
Meng de olijfolie met het citroensap. Leg de kabeljauw op de groenten en besprenkel met de citroenolie.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.