Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Eigenschappen:

Lactosevrij, Glutenvrij, Zonder zeevruchten, Zonder vlees, Zonder varkensvlees

Bereiding

1
 Haal de kabeljauw uit de verpakking en laat 6 uur in de koelkast ontdooien.
2
 Breng 1000 ml water aan de kook en blancheer de bevroren wokgroentemix ong. 2,5 min. Laat vervolgens uitlekken, spoel af onder koud stromend water en gebruik koud naar behoefte.
3
 Was de ontdooide kabeljauw, dep droog en kruid. Verhit wat veststof in een antikleefpan. Bak het product zonder deksel op een middelhoog vuur gedurende ongeveer 10 minuten, waarbij u het meerdere keren omdraait.
4
 Meng de olijfolie met het citroensap. Leg de kabeljauw op de groenten en besprenkel met de citroenolie.

Vergelijkbare recepten

Kabeljauw met groenten

eenvoudig 20 min

Ingrediënten

2 stuk(s) bofrost*
2 stuk(s)
1000 ml
water
400 g bofrost*
400 g
Vegan
1 portie(s)
boter
2 el
olijfolie
1 tl
citroensap

Bereiding

1.
Haal de kabeljauw uit de verpakking en laat 6 uur in de koelkast ontdooien.
2.
Breng 1000 ml water aan de kook en blancheer de bevroren wokgroentemix ong. 2,5 min. Laat vervolgens uitlekken, spoel af onder koud stromend water en gebruik koud naar behoefte.
3.
Was de ontdooide kabeljauw, dep droog en kruid. Verhit wat veststof in een antikleefpan. Bak het product zonder deksel op een middelhoog vuur gedurende ongeveer 10 minuten, waarbij u het meerdere keren omdraait.
4.
Meng de olijfolie met het citroensap. Leg de kabeljauw op de groenten en besprenkel met de citroenolie.

Jouw bofrost*voordelen