Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Eigenschappen:

Lactosevrij, Glutenvrij, Zonder vlees, Zonder varkensvlees

Bereiding

1
 Verhit de champignons in een antikleefpan tot het vocht is verdampt. Voeg dan de kerstomaten, de lente-ui, knoflookboter, paprikareepjes en de zoetzure chilisaus toe en bak kort tot alles gaar is. Kruid flink met peper en zout, en werk af met een snufje suiker
2
 Giet de sojasaus erbij, hussel door elkaar, garneer met tuinkers en dien op.

Vergelijkbare recepten

Kleurrijke champignonragout

eenvoudig 15 min

Ingrediënten

1000 g bofrost*
1000 g
Vegan
Source de protéines
100 g
lente-uien, in kleine schijfjes gesneden
250 g
kerstomaten, rood en geel, gehalveerd
150 g
paprikareepjes, rood en geel, gewassen en in reepjes gesneden
1 stuk(s)
tuinkers
100 g
knoflookboter
100 ml
zoetzure chilisaus
5 el
natuurlijke sojasaus
Zout
Versgemalen zwarte peper om te kruiden
Een beetje suiker om de smaak af te ronden

Bereiding

1.
Verhit de champignons in een antikleefpan tot het vocht is verdampt. Voeg dan de kerstomaten, de lente-ui, knoflookboter, paprikareepjes en de zoetzure chilisaus toe en bak kort tot alles gaar is. Kruid flink met peper en zout, en werk af met een snufje suiker
2.
Giet de sojasaus erbij, hussel door elkaar, garneer met tuinkers en dien op.

Jouw bofrost*voordelen