Frambozensmoothie met yoghurtijs

Receptinformatie


Bereidingstijd:
10 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
voor kinderen, Zoetigheden en desserts
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

 Laat de frambozen en het yoghurtijs 30 minunten ontdooien.
 Hou enkele frambozen opzij voor de afwerking. Doe de rest van de frambozen, het yoghurtijs en de melk in een mixer en mix tot een smeuïge smoothie.
 Voeg eventueel nog suiker toe.
 Giet de frambozen-yoghurtijssmoothie in leuke glazen, werk af met de overige frambozen op en dien koud op.

Ingrediënten


Aantal personen:
500 g bofrost* Frambozen
500 g
500 ml bofrost* Yoghurtroomijs
500 ml
bofrost*Yoghurtroomijs
500 ml
melk
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Laat de frambozen en het yoghurtijs 30 minunten ontdooien.
2.
Hou enkele frambozen opzij voor de afwerking. Doe de rest van de frambozen, het yoghurtijs en de melk in een mixer en mix tot een smeuïge smoothie.
3.
Voeg eventueel nog suiker toe.
4.
Giet de frambozen-yoghurtijssmoothie in leuke glazen, werk af met de overige frambozen op en dien koud op.