Pureer het dolcedo-ijs met een beetje melk in een blender, roer voorzichtig de Griekse yoghurt erdoor en giet het in een grote glazen beker met handvat.
2.
Leg de donut op de rand van het glas en spuit er een flinke toef slagroom op.
3.
Decoreer met witte chocoladeschilfers.
4.
Een rietje erin en eet smakelijk !
Ingrediënten
2bol/bollen
dolcedo panna biscotto cassis (art. 11170)
4bol/bollen
dolcedo panna biscotto cassis (art. 11170)
6bol/bollen
dolcedo panna biscotto cassis (art. 11170)
8bol/bollen
dolcedo panna biscotto cassis (art. 11170)
10bol/bollen
dolcedo panna biscotto cassis (art. 11170)
12bol/bollen
dolcedo panna biscotto cassis (art. 11170)
14bol/bollen
dolcedo panna biscotto cassis (art. 11170)
16bol/bollen
dolcedo panna biscotto cassis (art. 11170)
18bol/bollen
dolcedo panna biscotto cassis (art. 11170)
20bol/bollen
dolcedo panna biscotto cassis (art. 11170)
22bol/bollen
dolcedo panna biscotto cassis (art. 11170)
25bol/bollen
dolcedo panna biscotto cassis (art. 11170)
10cl
melk
20cl
melk
30cl
melk
40cl
melk
50cl
melk
60cl
melk
75cl
melk
80cl
melk
90cl
melk
100cl
melk
100cl
melk
125cl
melk
10cl
Griekse yoghurt
20cl
Griekse yoghurt
30cl
Griekse yoghurt
40cl
Griekse yoghurt
50cl
Griekse yoghurt
60cl
Griekse yoghurt
75cl
Griekse yoghurt
80cl
Griekse yoghurt
90cl
Griekse yoghurt
100cl
Griekse yoghurt
100cl
Griekse yoghurt
125cl
Griekse yoghurt
20cl
slagroom
40cl
slagroom
60cl
slagroom
80cl
slagroom
100cl
slagroom
125cl
slagroom
150cl
slagroom
150cl
slagroom
175cl
slagroom
200cl
slagroom
225cl
slagroom
250cl
slagroom
1stuk(ken)
chocolade donut van bofrost*(art. 15867)
2stuk(ken)
chocolade donut van bofrost*(art. 15867)
3stuk(ken)
chocolade donut van bofrost*(art. 15867)
4stuk(ken)
chocolade donut van bofrost*(art. 15867)
5stuk(ken)
chocolade donut van bofrost*(art. 15867)
6stuk(ken)
chocolade donut van bofrost*(art. 15867)
7stuk(ken)
chocolade donut van bofrost*(art. 15867)
8stuk(ken)
chocolade donut van bofrost*(art. 15867)
10stuk(ken)
chocolade donut van bofrost*(art. 15867)
10stuk(ken)
chocolade donut van bofrost*(art. 15867)
10stuk(ken)
chocolade donut van bofrost*(art. 15867)
12stuk(ken)
chocolade donut van bofrost*(art. 15867)
Grof schaafsel van witte chocolade
Grof schaafsel van witte chocolade
Grof schaafsel van witte chocolade
Grof schaafsel van witte chocolade
Grof schaafsel van witte chocolade
Grof schaafsel van witte chocolade
Grof schaafsel van witte chocolade
Grof schaafsel van witte chocolade
Grof schaafsel van witte chocolade
Grof schaafsel van witte chocolade
Grof schaafsel van witte chocolade
Grof schaafsel van witte chocolade
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Pureer het dolcedo-ijs met een beetje melk in een blender, roer voorzichtig de Griekse yoghurt erdoor en giet het in een grote glazen beker met handvat.
2.
Leg de donut op de rand van het glas en spuit er een flinke toef slagroom op.
3.
Decoreer met witte chocoladeschilfers.
4.
Een rietje erin en eet smakelijk !
Receptinformatie
Bereidingstijd:
10 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
voor kinderen,
Zoetigheden en desserts
Eigenschappen:
zonder vlees,
zonder vis,zonder varkensvlees
Ingrediënten
2bol/bollen
dolcedo panna biscotto cassis (art. 11170)
4bol/bollen
dolcedo panna biscotto cassis (art. 11170)
6bol/bollen
dolcedo panna biscotto cassis (art. 11170)
8bol/bollen
dolcedo panna biscotto cassis (art. 11170)
10bol/bollen
dolcedo panna biscotto cassis (art. 11170)
12bol/bollen
dolcedo panna biscotto cassis (art. 11170)
14bol/bollen
dolcedo panna biscotto cassis (art. 11170)
16bol/bollen
dolcedo panna biscotto cassis (art. 11170)
18bol/bollen
dolcedo panna biscotto cassis (art. 11170)
20bol/bollen
dolcedo panna biscotto cassis (art. 11170)
22bol/bollen
dolcedo panna biscotto cassis (art. 11170)
25bol/bollen
dolcedo panna biscotto cassis (art. 11170)
10cl
melk
20cl
melk
30cl
melk
40cl
melk
50cl
melk
60cl
melk
75cl
melk
80cl
melk
90cl
melk
100cl
melk
100cl
melk
125cl
melk
10cl
Griekse yoghurt
20cl
Griekse yoghurt
30cl
Griekse yoghurt
40cl
Griekse yoghurt
50cl
Griekse yoghurt
60cl
Griekse yoghurt
75cl
Griekse yoghurt
80cl
Griekse yoghurt
90cl
Griekse yoghurt
100cl
Griekse yoghurt
100cl
Griekse yoghurt
125cl
Griekse yoghurt
20cl
slagroom
40cl
slagroom
60cl
slagroom
80cl
slagroom
100cl
slagroom
125cl
slagroom
150cl
slagroom
150cl
slagroom
175cl
slagroom
200cl
slagroom
225cl
slagroom
250cl
slagroom
1stuk(ken)
chocolade donut van bofrost*(art. 15867)
2stuk(ken)
chocolade donut van bofrost*(art. 15867)
3stuk(ken)
chocolade donut van bofrost*(art. 15867)
4stuk(ken)
chocolade donut van bofrost*(art. 15867)
5stuk(ken)
chocolade donut van bofrost*(art. 15867)
6stuk(ken)
chocolade donut van bofrost*(art. 15867)
7stuk(ken)
chocolade donut van bofrost*(art. 15867)
8stuk(ken)
chocolade donut van bofrost*(art. 15867)
10stuk(ken)
chocolade donut van bofrost*(art. 15867)
10stuk(ken)
chocolade donut van bofrost*(art. 15867)
10stuk(ken)
chocolade donut van bofrost*(art. 15867)
12stuk(ken)
chocolade donut van bofrost*(art. 15867)
Grof schaafsel van witte chocolade
Grof schaafsel van witte chocolade
Grof schaafsel van witte chocolade
Grof schaafsel van witte chocolade
Grof schaafsel van witte chocolade
Grof schaafsel van witte chocolade
Grof schaafsel van witte chocolade
Grof schaafsel van witte chocolade
Grof schaafsel van witte chocolade
Grof schaafsel van witte chocolade
Grof schaafsel van witte chocolade
Grof schaafsel van witte chocolade
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Pureer het dolcedo-ijs met een beetje melk in een blender, roer voorzichtig de Griekse yoghurt erdoor en giet het in een grote glazen beker met handvat.
2.
Leg de donut op de rand van het glas en spuit er een flinke toef slagroom op.
3.
Decoreer met witte chocoladeschilfers.
4.
Een rietje erin en eet smakelijk !
Uw wensen en ideeën!
Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee.
016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)
Via onze online cataloguskan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.