Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Zonder vis, Vleesvrij, Varkensvrij

Extra tijd:

Let op de extra tijd om te ontdooien voor de Zomerse fruitsalade.

Voedingswaarden  per persoon

Energie:
383.0 kcal
Vetten:
21.0 g
waarvan verzadigde vetzuren:
0.0 g
Suikers:
0.0 g
Zout:
0.0 g
Koolhydraten:
36.0 g
Eiwitten:
12.0 g
Voedingsvezels:
0.0 g

Bereiding

1
 Laat eerst de Zomerse fruitsalade ontdooien. Verdeel de Zomerse fruitsalade op een groot plat bord en laat 3 uur ontdooien op kamertemperatuur (ong. 22 °C).
2
 Neem de boterhammen bevroren uit de verpakking en laat ongeveer 30 minuten ontdooien. Rasp de zeste van de citroen en warm samen met het kaneelstokje en de melk op in een kookpot. Voeg de suiker toe en blijf roeren tot de suiker is opgelost.
3
 Giet de melk in een ovenschaal en leg de boterhammen erin.
4
 Kluts de eieren. Neem de boterhammen uit de melk, laat uitlekken en dompel langs beide kanten in het ei.
5
 Verhit een geschikte hoeveelheid van de olie in een pan. Bak de boterhammen aan beide kanten goudbruin, neem ze uit de pan en laat uitdruppen op huishoudpapier.
6
 Schik de boterhammen met de Zomerse fruitsalade op borden.

Onze tip

Voor dit recept kan ook prima brood of baguette van gisteren worden gebruikt. Wie het liever wat zoeter wil, kan nog wat kaneel en suiker op de torrijas strooien.

Vergelijkbare recepten

Torrijas (Spaanse wentelteefjes) met Zomerse fruitsalade

eenvoudig 30 min

Ingrediënten

600.00 g bofrost*
600.00 g
Vegan
4.00 bofrost*
4.00
Glutenvrij
wheat-free 30x30 svg
Tarwevrij
milk-free 30x30 svg
Lactosevrij
Vegetarisch
1.00 Stuk
onbehandelde citroen
1.00 Stronk(en)
kaneel
500.00 ml
melk
2.00 Eetlepel
suiker
4.00 Eetlepel
olijfolie

Bereiding

1.
Laat eerst de Zomerse fruitsalade ontdooien. Verdeel de Zomerse fruitsalade op een groot plat bord en laat 3 uur ontdooien op kamertemperatuur (ong. 22 °C).
2.
Neem de boterhammen bevroren uit de verpakking en laat ongeveer 30 minuten ontdooien. Rasp de zeste van de citroen en warm samen met het kaneelstokje en de melk op in een kookpot. Voeg de suiker toe en blijf roeren tot de suiker is opgelost.
3.
Giet de melk in een ovenschaal en leg de boterhammen erin.
4.
Kluts de eieren. Neem de boterhammen uit de melk, laat uitlekken en dompel langs beide kanten in het ei.
5.
Verhit een geschikte hoeveelheid van de olie in een pan. Bak de boterhammen aan beide kanten goudbruin, neem ze uit de pan en laat uitdruppen op huishoudpapier.
6.
Schik de boterhammen met de Zomerse fruitsalade op borden.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.