Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Eigenschappen:

Lactosevrij, Zonder vis, Glutenvrij, Zonder vlees, Zonder varkensvlees

Extra tijd:

+ 1 uur om af te koelen

Bereiding

1
 Meng de nectar en de vanillesaus samen en giet over de bevroren vruchtenmix.
2
 Klop de room stijf en giet ondertussen de slagroomversteviger erbij.
3
 Meng eerst de volle melk, Bourbonvanille en suiker samen, en spatel er dan de slagroom onder.
4
 Maak in hoge glazen laagjes van telkens vruchten en de dikmelkroommengeling. Zet minstens 1 uur koud voor het opdienen.

Onze tip

Een andere lekkere variant is met multivitaminennectar en de bofrost*Zomerse fruitsalade.

Vergelijkbare recepten

Fruitdessert met dikmelk

eenvoudig 25 min

Ingrediënten

250 ml
kersennectar
1 verpakking(en)
vanillesaus zonder koken
300 g bofrost*
300 g
200 g
room
1 verpakking(en)
slagroomversteviger
500 g
volle melk
1
echte Bourbonvanille
30 g
suiker

Bereiding

1.
Meng de nectar en de vanillesaus samen en giet over de bevroren vruchtenmix.
2.
Klop de room stijf en giet ondertussen de slagroomversteviger erbij.
3.
Meng eerst de volle melk, Bourbonvanille en suiker samen, en spatel er dan de slagroom onder.
4.
Maak in hoge glazen laagjes van telkens vruchten en de dikmelkroommengeling. Zet minstens 1 uur koud voor het opdienen.

Jouw bofrost*voordelen