Espresso-stracciatella-kus

Receptinformatie


Bereidingstijd:
10 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Zoetigheden en desserts
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

 Maak de espresso zoals gewoonlijk en giet in verwarmde mokken.
 Schep een bolletje stracciatella-ijs in elke mok en voeg amaretto toe naar smaak.
 Werk de desserts af met een toef slagroom en strooi er nog wat cacao over.

Ingrediënten


Aantal personen:
32 g
espressobonen
4 bol/bollen bofrost* 'dolcedo' roomijs stracciatella
4 bol/bollen
6 EL
amaretto
½ beker
slagroom
1 snufje
cacaopoeder
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Maak de espresso zoals gewoonlijk en giet in verwarmde mokken.
2.
Schep een bolletje stracciatella-ijs in elke mok en voeg amaretto toe naar smaak.
3.
Werk de desserts af met een toef slagroom en strooi er nog wat cacao over.