Espresso-stracciatella-kus

Receptinformatie


Bereidingstijd:
10 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Zoetigheden en desserts
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

 Maak de espresso zoals gewoonlijk en giet in verwarmde mokken.
 Schep een bolletje stracciatella-ijs in elke mok en voeg amaretto toe naar smaak.
 Werk de desserts af met een toef slagroom en strooi er nog wat cacao over.

Ingrediënten


Aantal personen:
32 g
espressobonen
4 bol/bollen bofrost* 'dolcedo' roomijs stracciatella
4 bol/bollen
6 EL
amaretto
½ beker
slagroom
1 snufje
cacaopoeder
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Maak de espresso zoals gewoonlijk en giet in verwarmde mokken.
2.
Schep een bolletje stracciatella-ijs in elke mok en voeg amaretto toe naar smaak.
3.
Werk de desserts af met een toef slagroom en strooi er nog wat cacao over.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.