Roomsoezen met rode vruchtensaus en chocoladeglazuur
Receptinformatie
Bereidingstijd:
20 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Zoetigheden en desserts
Eigenschappen:
Bereiding
1.
Laat de soezen en de rodevruchtenmix ontdooien in de koelkast.
2.
Vang het sap van de rodevruchtenmix op, verhit het in een pan met de rode wijn en de suiker, en dik in met de maizena. Laat de saus wat afkoelen en meng er dan de rodevruchtenmix onder. Bewaar in de koelkast.
3.
Reduceer het cacaopoeder met de rest van de suiker en het water in een steelpan tot een stroperige consistentie.
4.
Hak de chocolade in kleine stukjes.
5.
Verwarm de room in een andere pan en laat de fijngehakte chocolade erin smelten.
Meng de twee chocoladebereidingen vervolgens bij elkaar en bewaar in de koelkast.
6.
Schik de roomsoezen met kersen op de rode vruchten en werk mooi af met het chocoladeglazuur.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Laat de soezen en de rodevruchtenmix ontdooien in de koelkast.
2.
Vang het sap van de rodevruchtenmix op, verhit het in een pan met de rode wijn en de suiker, en dik in met de maizena. Laat de saus wat afkoelen en meng er dan de rodevruchtenmix onder. Bewaar in de koelkast.
3.
Reduceer het cacaopoeder met de rest van de suiker en het water in een steelpan tot een stroperige consistentie.
4.
Hak de chocolade in kleine stukjes.
5.
Verwarm de room in een andere pan en laat de fijngehakte chocolade erin smelten.
Meng de twee chocoladebereidingen vervolgens bij elkaar en bewaar in de koelkast.
6.
Schik de roomsoezen met kersen op de rode vruchten en werk mooi af met het chocoladeglazuur.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Laat de soezen en de rodevruchtenmix ontdooien in de koelkast.
2.
Vang het sap van de rodevruchtenmix op, verhit het in een pan met de rode wijn en de suiker, en dik in met de maizena. Laat de saus wat afkoelen en meng er dan de rodevruchtenmix onder. Bewaar in de koelkast.
3.
Reduceer het cacaopoeder met de rest van de suiker en het water in een steelpan tot een stroperige consistentie.
4.
Hak de chocolade in kleine stukjes.
5.
Verwarm de room in een andere pan en laat de fijngehakte chocolade erin smelten.
Meng de twee chocoladebereidingen vervolgens bij elkaar en bewaar in de koelkast.
6.
Schik de roomsoezen met kersen op de rode vruchten en werk mooi af met het chocoladeglazuur.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.