Beste klant, door de extreme stijging van de transportkosten zijn wij genoodzaakt om een energiebijdrage van €1,50 per levering aan te rekenen. Meer informatie vind je hier. 

Beste klant, door de extreme stijging van de transportkosten zijn wij genoodzaakt om een energiebijdrage van €1,50 per levering aan te rekenen. Meer informatie vind je hier. 

Natuurlijke bescherming met FreshnessPlus van bofrost*

Natuurlijke bescherming dankzij Freshness Plus

BEFL+NL_FrischePlus_BL-FL_FreshnessPlus_ohne.png

De ‘Freshness Plus’-methode is ontwikkeld door bofrost* en staat garant voor de beste bofrost*groentekwaliteit.

 

Deze speciale sproeimethode verrijkt elk afzonderlijk stukje rauwe bofrost*groente met een uiterst fijn laagje drinkwaterglazuur. Onmiddellijk daarna worden de stukjes schokgevroren.

 

Het flinterdunne ‘Freshness Plus’-laagje beschermt niet alleen het uitzicht, aroma en de smaak, maar geeft de groentestukjes vooral een volledig natuurlijke bescherming tegen uitdroging of vriesbrand en zorgt ervoor dat ze later gemakkelijker te portioneren zijn. Bovendien beschermt het aangebrachte drinkwaterglazuur onze groente als een soort ‘veiligheidsharnas’ tegen beschadigingen door stoten of wrijving in de verpakking.

 

Je hoeft je geen zorgen te maken: De toevoeging van water heeft geen effect op het verband tussen producthoeveelheid en gewicht. Want natuurlijk hebben we het nettogewicht van onze groenteproducten met het aangebrachte drinkwateraandeel verhoogd. Onze klanten krijgen dus de juiste hoeveelheid pure bofrost*groente.
 

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers
Thuislevering Levering aan huis wanneer het jou past
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, nemen wij het terug en betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.