Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Kant-en-klaargerechten - Pizza

Kant-en-klaargerechten

Onze kant-en-klare diepvriesmaaltijden laten niets te wensen over, als het om gevarieerde voeding gaat. Diepgevroren producten hoeven helemaal niet onder te doen voor verse maaltijden op het vlak van kwaliteit en smaak. Al onze kant-en-klare diepvriesgerechten kunnen in een handomdraai ofwel in de oven, de magnetron / microgolfoven of in de pan bereid worden en laten u volop genieten van vis, vlees, groenten, noedels en rijst.

 

Een veelzijdig aanbod

De kant-en-klare diepvriesgerechten van bofrost* ondersteunen u bij de keuze van een gevarieerde voeding gedurende de hele week. In het kader van een veelzijdige voeding hebben we de volgende accenten gekozen:

  • Groentepannetjes
  • Ovenschotels
  • Eenpansgerechten
  • Soepen
  • Snacks
  • Internationale specialiteiten
  • Traditionele maaltijden

Bij exotische specialiteiten kiezen we voor traditionele, authentieke recepten uit de overeenkomstige landen en gebieden, om u een zo authentiek  mogelijke smaakervaring te bieden.
Voor al onze kant-en-klare gerechten gelden uiteraard de gekende hoge bofrost*kwaliteitseisen, die u ook bij de andere assortimenten (groenten, vis, vlees enz.) terugvindt.

Ingrediënten

Natuurlijk geldt de bofrost*zuiverheidsgarantie ook voor alle kant-en-klare gerechten. Voor bofrost* is het een basisvoorwaarde, dat de gebruikte ingrediënten geen smaakversterkers of kunstmatige kleurstoffen bevatten en bij de productie niet bestraald werden. Bovendien stellen we de hoogste kwaliteitseisen aan smaak, uiterlijk, gezondheid en zuiverheid. De smaak van onze kant-en-klare gerechten is uitsluitend het resultaat van de combinatie van de beste ingrediënten, verfijnd met specerijen en hoogwaardige kruidenextracten. Ook geharde vetten zijn voor ons taboe.

bofrost* garandeert een volledige, gewaarborgde traceerbaarheid van het eindproduct tot de afzonderlijke grondstoffen, en een volledig gesloten diepvriesketen.
 

Verpakking

bofrost* speelt al ruim tien jaar een voortrekkersrol op het vlak van duurzame verpakkingen.
In eerste instantie worden voor bofrost*producten alleen papier, karton en kunststoffen uit zuivere koolwaterstoffen gebruikt. Alle verpakkingsmaterialen en toevoegingen voldoen aan de hoogste eisen op het vlak van voedselveiligheid.
Het verpakkingsmateriaal moet aan strenge eisen voldoen. De verpakkingen voor bofrost*producten worden zo gekozen, dat ze maximale voedselveiligheid en productbescherming bij een zo laag mogelijk gebruik van materialen garanderen en een eenvoudige en veilige hantering mogelijk maken. De gebruikte materialen zijn milieuvriendelijk en gemakkelijk te recycleren. Indien mogelijk worden materialen gebruikt die de recycleerbaarheid vergemakkelijken. Bij onze verpakkingsmaterialen zoals de menuschalen of kookzakjes garanderen we dat er geen ongewenste stoffen in de levensmiddelen terechtkomen.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.