Aardappelgratin met spruitjes en roomkaas

Receptinformatie


Bereidingstijd:
30 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Heerlijke gerechten met vlees, Soepen en stoofpotten, Kant-en-klaar als basis
Eigenschappen:

Bereiding

 Verwarm de hartige aardappelpan in een pan en kook de spruitjes kort in kokend water. Laat de spruitjes goed uitlekken in een vergiet.
 Verdeel de spruitjes en de hartige aardappelpan in een ovenschaal.
 Meng de room en de vleesbouillon en giet over de ingrediënten in de ovenschaal. De roomkaas hierover verdelen en 20 min. in de oven bakken op 180° C.

Ingrediënten


Aantal personen:
1 zak(ken) bofrost* Hartige aardappelpan
1 zak(ken)
1 zak(ken) bofrost* Spruitjes 500 g
1 zak(ken)
1
potje roomkaas
2
DL vleesbouillon
2
DL room
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Verwarm de hartige aardappelpan in een pan en kook de spruitjes kort in kokend water. Laat de spruitjes goed uitlekken in een vergiet.
2.
Verdeel de spruitjes en de hartige aardappelpan in een ovenschaal.
3.
Meng de room en de vleesbouillon en giet over de ingrediënten in de ovenschaal. De roomkaas hierover verdelen en 20 min. in de oven bakken op 180° C.