pangerecht met paksoi, kip en gemberchutney

Receptinformatie


Bereidingstijd:
20 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Heerlijke gerechten met vlees
Eigenschappen:
zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

 Bereiding chutney: Schil de gemberwortel en snij in kleine stukjes. Smelt 4 EL suiker in een steelpan en laat karamelliseren, voeg de uienblokjes en gember toe en blus af met de azijn en groentebouillon. Het geheel zachtjes laten inkoken tot een gelei en afkruiden met peper en zout
 Bereiding pangerecht: Snij de kipfilets in blokjes en bak ze in een hete wokpan, voeg de groentepan met paksoi toe en roer voorzichtig door elkaar. Rijstnoedels in de friteuse of in de een pan met veel olie kort frituren en op keukenpapier laten uitlekken. Serveer de rijstnoedels met het pangerecht en de gemberchutney.

Ingrediënten


Aantal personen:
600 g bofrost* Groentepan met paksoi
600 g
4 bofrost* Kippenborstfilets, natuur
4
1 pakje(s)
rijstnoedels
400 g
gember
200 g bofrost* Uienblokjes
200 g
4 EL
suiker
100 ml
azijn
200 ml
groentebouillon
1 TL
currypoeder
1 EL
olie
zout en peper
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Bereiding chutney: Schil de gemberwortel en snij in kleine stukjes. Smelt 4 EL suiker in een steelpan en laat karamelliseren, voeg de uienblokjes en gember toe en blus af met de azijn en groentebouillon. Het geheel zachtjes laten inkoken tot een gelei en afkruiden met peper en zout
2.
Bereiding pangerecht: Snij de kipfilets in blokjes en bak ze in een hete wokpan, voeg de groentepan met paksoi toe en roer voorzichtig door elkaar. Rijstnoedels in de friteuse of in de een pan met veel olie kort frituren en op keukenpapier laten uitlekken. Serveer de rijstnoedels met het pangerecht en de gemberchutney.