Pasta in papillot met zoetzure salade

Receptinformatie


Bereidingstijd:
70 min
Moeilijkheidsgraad:
moeilijk
Categorieën:
Heerlijke gerechten met vlees
Eigenschappen:
zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

 De pasta laten ontdooien in een schaal.
 De komkommer goed wassen en in de lengte doormidden snijden en de zaadlijsten aan de binnenkant verwijderen. De komkommer in gelijkmatige dikke schijfjes snijden .
 In een schaal de azijn, suiker, peper en zout goed mengen tot een zoutzure dressing? Hierbij de schijfjes komkommer voegen en goed doormengen.
 De rode ui in fijne ringen snijden en bij de dressing en komkommer voegen.
 Bakpapier uitleggen en de ontdooide pasta erop verdelen, vastbinden als een buidel en op een bakblik in een voorverwarmde oven op 170 °C graden gedurende 30 - 40 minuten bakken.
 Serveren met de zoetzure komkommersalade.

Ingrediënten


Aantal personen:
1 zak(ken) bofrost* Farfalline met kip
1 zak(ken)
4 stuk(s)
bakpapier
4
touwtjes om te koken
1
komkommer
1 bosje
peterselie
1
rode ui
5 EL
azijn
3 EL
suiker
perper en zout
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
De pasta laten ontdooien in een schaal.
2.
De komkommer goed wassen en in de lengte doormidden snijden en de zaadlijsten aan de binnenkant verwijderen. De komkommer in gelijkmatige dikke schijfjes snijden .
3.
In een schaal de azijn, suiker, peper en zout goed mengen tot een zoutzure dressing? Hierbij de schijfjes komkommer voegen en goed doormengen.
4.
De rode ui in fijne ringen snijden en bij de dressing en komkommer voegen.
5.
Bakpapier uitleggen en de ontdooide pasta erop verdelen, vastbinden als een buidel en op een bakblik in een voorverwarmde oven op 170 °C graden gedurende 30 - 40 minuten bakken.
6.
Serveren met de zoetzure komkommersalade.