Eigenschappen:

zonder vis

Bereiding

1
 De Argentijnse rumsteaks laten ontdooien en op kamertemperatuur laten komen, afkruiden met peper en zout en zeer kort in een hete grillpan aanbakken.
2
 Het vlees uit de grillpan halen en op een bakblik leggen .
3
 De mosterd, het panko paneermeel, de 2 eidooiers en de geraspte kaas goed mengen tot een dikke smeerbare pasta en dit bovenop de gegrilde steaks smeren.
4
 De steaks op het bakblik in een voorverwarmde oven op 180 °C graden in ongeveer 8 minuten knapperig en mooi bruin bakken.
5
 De steak s in mooie schijfjes snijden en serveren met sperzieboontjes (art 0717) en gratin dauphinois (art 2336).

Vergelijkbare recepten

Zuid-Amerikaanse rumpsteaks met een krokant korstje

gemiddeld 35 min

Ingrediënten

4 stuk(s) bofrost* Zuid-Amerikaanse rumpsteaks
4 stuk(s)
4 EL
grove mosterd
4 EL
panko paneermeel
2
eierdooiers
100 g
oude Goudakaas
1 snufje
Peper en zout

Bereiding

1.
De Argentijnse rumsteaks laten ontdooien en op kamertemperatuur laten komen, afkruiden met peper en zout en zeer kort in een hete grillpan aanbakken.
2.
Het vlees uit de grillpan halen en op een bakblik leggen .
3.
De mosterd, het panko paneermeel, de 2 eidooiers en de geraspte kaas goed mengen tot een dikke smeerbare pasta en dit bovenop de gegrilde steaks smeren.
4.
De steaks op het bakblik in een voorverwarmde oven op 180 °C graden in ongeveer 8 minuten knapperig en mooi bruin bakken.
5.
De steak s in mooie schijfjes snijden en serveren met sperzieboontjes (art 0717) en gratin dauphinois (art 2336).

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.