Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 Verhit de helft van de kokosolie in een pan. Bak de uienblokjes, gehakte knoflook en chilipeper 5 minuten.
2
 Blus af met de kokosmelk en groentebouillon en laat 10 minuten op een middelhoog vuur sudderen.
3
 Roer er dan het kokosmeel onder. Voeg de spinazie toe, breng op smaak met zout, peper en curry en kook nog eens 10 minuten.
4
 Verhit de overgebleven kokosolie in een andere pan en warm de voorgebakken kipfiletstukjes 6 minuten op.
5
 Serveer de kip met de curry.

Vergelijkbare recepten

Groentencurry met kipfilet

gemiddeld 40 min

Ingrediënten

2 el
kokosolie
60 g bofrost*
60 g
2 tl bofrost*
2 tl
200 g bofrost*
200 g
200 g
kokosmelk
200 ml
groentebouillon
2 el
kokosmeel
200 g bofrost*
200 g
Source de protéines
1 snufje(s)
peper, zout
2 el
currypoeder
200 g bofrost*
200 g

Bereiding

1.
Verhit de helft van de kokosolie in een pan. Bak de uienblokjes, gehakte knoflook en chilipeper 5 minuten.
2.
Blus af met de kokosmelk en groentebouillon en laat 10 minuten op een middelhoog vuur sudderen.
3.
Roer er dan het kokosmeel onder. Voeg de spinazie toe, breng op smaak met zout, peper en curry en kook nog eens 10 minuten.
4.
Verhit de overgebleven kokosolie in een andere pan en warm de voorgebakken kipfiletstukjes 6 minuten op.
5.
Serveer de kip met de curry.

Jouw bofrost*voordelen