Verkruimel de cornflakes in kleine stukjes in een kom.
2
Laat de kippenborstfilets ontdooien. Was ze met koud water, dep droog en snijd in hapklare stukjes. Draai de stukjes vlees achtereenvolgens door de bloem, het gekruide ei en de verkruimelde cornflakes.
3
Leg ze op een bakplaat en bak ze ongeveer 18 minuten in de voorverwarmde oven op 180°C (boven- en onderwarmte).
4
Verhit de sesamolie in een wok of pan en bak de courgette, paprika's en peultjes enkele minuten aan. Blus de groenten vervolgens met de bouillon en voeg de teriyakisaus toe.
5
Roer alles goed door en laat korte tijd trekken. Haal de kipnuggets uit de oven en schik ze met de groenten op een bord. Garneer tot slot met fijngesneden ringetjes verse lente-ui.
Verkruimel de cornflakes in kleine stukjes in een kom.
2.
Laat de kippenborstfilets ontdooien. Was ze met koud water, dep droog en snijd in hapklare stukjes. Draai de stukjes vlees achtereenvolgens door de bloem, het gekruide ei en de verkruimelde cornflakes.
3.
Leg ze op een bakplaat en bak ze ongeveer 18 minuten in de voorverwarmde oven op 180°C (boven- en onderwarmte).
4.
Verhit de sesamolie in een wok of pan en bak de courgette, paprika's en peultjes enkele minuten aan. Blus de groenten vervolgens met de bouillon en voeg de teriyakisaus toe.
5.
Roer alles goed door en laat korte tijd trekken. Haal de kipnuggets uit de oven en schik ze met de groenten op een bord. Garneer tot slot met fijngesneden ringetjes verse lente-ui.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.