Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Eigenschappen:

Zonder vis, Zonder varkensvlees

Voedingswaarden  per persoon

Energie:
381 kcal
Vetten:
9.1 g
Koolhydraten:
38.1 g
Eiwitten:
35.6 g

Bereiding

1
 Verkruimel de cornflakes in kleine stukjes in een kom.
2
 Laat de kippenborstfilets ontdooien. Was ze met koud water, dep droog en snijd in hapklare stukjes. Draai de stukjes vlees achtereenvolgens door de bloem, het gekruide ei en de verkruimelde cornflakes.
3
 Leg ze op een bakplaat en bak ze ongeveer 18 minuten in de voorverwarmde oven op 180°C (boven- en onderwarmte).
4
 Verhit de sesamolie in een wok of pan en bak de courgette, paprika's en peultjes enkele minuten aan. Blus de groenten vervolgens met de bouillon en voeg de teriyakisaus toe.
5
 Roer alles goed door en laat korte tijd trekken. Haal de kipnuggets uit de oven en schik ze met de groenten op een bord. Garneer tot slot met fijngesneden ringetjes verse lente-ui.

Vergelijkbare recepten

Knapperige nuggets van kippenborstfilet met Aziatische wokgroenten

gemiddeld 30 min

Ingrediënten

100 g
cornflakes
2 stuk(s)
eieren
1 snufje(s)
paprikapoeder
1 snufje(s)
peper
1 snufje(s)
zout
400 g bofrost*
400 g
2 el
bloem
4 el
sesamolie
300 g bofrost*
300 g
300 g
courgette Duo
200 g
peultjes
200 ml
groentebouillon
8 el
teriyakisaus
50 g
lente-uitjes

Bereiding

1.
Verkruimel de cornflakes in kleine stukjes in een kom.
2.
Laat de kippenborstfilets ontdooien. Was ze met koud water, dep droog en snijd in hapklare stukjes. Draai de stukjes vlees achtereenvolgens door de bloem, het gekruide ei en de verkruimelde cornflakes.
3.
Leg ze op een bakplaat en bak ze ongeveer 18 minuten in de voorverwarmde oven op 180°C (boven- en onderwarmte).
4.
Verhit de sesamolie in een wok of pan en bak de courgette, paprika's en peultjes enkele minuten aan. Blus de groenten vervolgens met de bouillon en voeg de teriyakisaus toe.
5.
Roer alles goed door en laat korte tijd trekken. Haal de kipnuggets uit de oven en schik ze met de groenten op een bord. Garneer tot slot met fijngesneden ringetjes verse lente-ui.

Jouw bofrost*voordelen