Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Parmezaanboontjes met kalkoen en knoflookskyr

gemiddeld 45 min

Ingrediënten

1000 g
200 g skyr
1 hart(en) knoflookteen, geperst
1 tl worcestersaus
80 g parmezaan, geraspt
1 snufje(s) zout, peper
12
bofrost*Kalkoenbrochetten, gemarineerd

Bereiding

1.
Breng gezouten water aan de kook in een kookpot. Blancheer de bonen in het kokende water en laat ze vervolgens schrikken in ijskoud water.
2.
Verwarm de heteluchtoven voor op 180 °C.
3.
Meng in een kommetje de skyr met de geperste knoflook, de worcestersaus en een snufje peper en zout. Verdeel de bonen over een bakplaat met bakpapier. Strooi er parmezaan overheen en laat 20 minuten bakken in de oven.
4.
Leg ook de kalkoenbrochetten op een bakplaat met bakpapier en verwarm gedurende 15 minuten in de oven.

Voedingswaarden  per persoon

Energie: 387 kcal
Vetten: 10 g
Koolhydraten: 29 g
Eiwitten: 45 g

Bereiding

1
 Breng gezouten water aan de kook in een kookpot. Blancheer de bonen in het kokende water en laat ze vervolgens schrikken in ijskoud water.
2
 Verwarm de heteluchtoven voor op 180 °C.
3
 Meng in een kommetje de skyr met de geperste knoflook, de worcestersaus en een snufje peper en zout. Verdeel de bonen over een bakplaat met bakpapier. Strooi er parmezaan overheen en laat 20 minuten bakken in de oven.
4
 Leg ook de kalkoenbrochetten op een bakplaat met bakpapier en verwarm gedurende 15 minuten in de oven.

Vergelijkbare recepten

Jouw bofrost*voordelen