Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 De pasta laten ontdooien in een schaal.
2
 De komkommer goed wassen en in de lengte doormidden snijden en de zaadlijsten aan de binnenkant verwijderen. De komkommer in gelijkmatige dikke schijfjes snijden .
3
 In een schaal de azijn, suiker, peper en zout goed mengen tot een zoutzure dressing? Hierbij de schijfjes komkommer voegen en goed doormengen.
4
 De rode ui in fijne ringen snijden en bij de dressing en komkommer voegen.
5
 Bakpapier uitleggen en de ontdooide pasta erop verdelen, vastbinden als een buidel en op een bakblik in een voorverwarmde oven op 170 °C graden gedurende 30 - 40 minuten bakken.
6
 Serveren met de zoetzure komkommersalade.

Vergelijkbare recepten

Pasta in papillot met zoetzure salade

moeilijk 70 min

Ingrediënten

1 zakje(s) bofrost*
1 zakje(s)
bofrost*Farfalline met kip
4 stuk(s)
bakpapier
4 stuk(s)
touwtjes om te koken
1
komkommer
1 stuk(s)
peterselie
1
rode ui
5 el
azijn
3 el
suiker
perper en zout

Bereiding

1.
De pasta laten ontdooien in een schaal.
2.
De komkommer goed wassen en in de lengte doormidden snijden en de zaadlijsten aan de binnenkant verwijderen. De komkommer in gelijkmatige dikke schijfjes snijden .
3.
In een schaal de azijn, suiker, peper en zout goed mengen tot een zoutzure dressing? Hierbij de schijfjes komkommer voegen en goed doormengen.
4.
De rode ui in fijne ringen snijden en bij de dressing en komkommer voegen.
5.
Bakpapier uitleggen en de ontdooide pasta erop verdelen, vastbinden als een buidel en op een bakblik in een voorverwarmde oven op 170 °C graden gedurende 30 - 40 minuten bakken.
6.
Serveren met de zoetzure komkommersalade.

Jouw bofrost*voordelen