Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Steak-erwten-chimichurri

gemiddeld 25 min

Ingrediënten

800 g
500 g
200 ml groentebouillon
6 el Olijfolie
2 tl
1 snufje(s) zout
1 snufje(s) peper
1 tl honing
1 tl Citroensap
2 el boterolie
50 g Mediterrane kruiden

Bereiding

1.
Laat de steaks 8 uur in de folie ontdooien in de koelkast.
2.
Gaar de erwten in ongeveer 5 minuten in de groentebouillon. Giet vervolgens af. Voeg olie, kruiden en knoflook toe en plet ze met een aardappelstamper. Breng ze op smaak met peper, zout, honing en citroensap.
3.
Verwarm de boterolie in een pan en laat de steaks ongeveer 10 minuten bakken op middelhoog vuur. Draai regelmatig om.
4.
Schik de steak met de erwten-chimichurri en serveer met geroosterde uienringen.

Eigenschappen:

Zonder vis, Zonder zeevruchten, Zonder gevogelte, Zonder wild

Extra tijd:

ontdooien: 8 uren

Voedingswaarden  per persoon

Energie: 591 kcal
Vetten: 38 g
waarvan verzadigde vetzuren: 11 g
Koolhydraten: 20 g
Suikers: 5 g
Eiwitten: 39 g
Zout: 1 g

Bereiding

1
 Laat de steaks 8 uur in de folie ontdooien in de koelkast.
2
 Gaar de erwten in ongeveer 5 minuten in de groentebouillon. Giet vervolgens af. Voeg olie, kruiden en knoflook toe en plet ze met een aardappelstamper. Breng ze op smaak met peper, zout, honing en citroensap.
3
 Verwarm de boterolie in een pan en laat de steaks ongeveer 10 minuten bakken op middelhoog vuur. Draai regelmatig om.
4
 Schik de steak met de erwten-chimichurri en serveer met geroosterde uienringen.

Vergelijkbare recepten

Jouw bofrost*voordelen