Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Eigenschappen:

Zonder vis, Zonder gevogelte, Zonder varkensvlees

Bereiding

1
 Ontdooi de runderbiefstukken 8 uur in de folie in de koelkast.
2
 Maak de gemengde salade schoon en zwier droog.
3
 Rooster de pijnboompitten licht in een pan zonder olie.
4
 Meng de azijn en olie.
5
 Verhit wat veststof in een antikleefpan. Bak de steak op een middelhoog vuur gedurende ongeveer 10 minuten, waarbij u het meerdere keren omdraait.
6
 Verdeel de dressing op de salade en serveer met de pijnboompitten en de biefstuk.

Vergelijkbare recepten

Steak met salade

eenvoudig 20 min

Ingrediënten

4 stuk(s) bofrost*
4 stuk(s)
300 g
gemengde salade
20 g
pijnboompitten
2 el
Vinaigre & Figue Essig mit Feigenpürée, A L’Olivier
2 el
olijfolie
1 portie(s)
boter

Bereiding

1.
Ontdooi de runderbiefstukken 8 uur in de folie in de koelkast.
2.
Maak de gemengde salade schoon en zwier droog.
3.
Rooster de pijnboompitten licht in een pan zonder olie.
4.
Meng de azijn en olie.
5.
Verhit wat veststof in een antikleefpan. Bak de steak op een middelhoog vuur gedurende ongeveer 10 minuten, waarbij u het meerdere keren omdraait.
6.
Verdeel de dressing op de salade en serveer met de pijnboompitten en de biefstuk.

Jouw bofrost*voordelen