Bereiding
Laat de aardappelkoeken ontdooien in de microgolfoven. Plet de aardappelkoeken in een kom en kneed samen met een ei en 20 g warme boter.
Vet een springvorm van 26 cm in met boter en druk het aardappelkoekdeeg aan tegen de bodem en de rand.
Breng gezouten water aan de kook in een voldoende grote kookpot. Voeg de Groentemix met wortelen toe en breng terug aan de kook. Giet vervolgens af in een zeef.
Was de schil van de citroen met warm water en rasp de schil. Rits de tijmblaadjes van de takjes.
Voor de vulling: meng de eieren met de melk, room, geitenkaas, citroenzeste en tijmblaadjes met een garde en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
Verspreid de wortelmix over de bodem, giet het eimengsel erbij en strooi er tot slot de parmezaan over.
Bak de taart ongeveer 45 minuten in de oven op 180 °C.
Dien op met frisse, krokante slablaadjes of een Grieks slaatje.