Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 Verwarm de oven voor op 200 °C. Was de aardappelen grondig, snij ze in partjes en leg ze op een bakplaat met herbruikbaar bakpapier. Kruid flink met peper, zout en paprikapoeder. Bak ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven. Schep de aardappelen regelmatig om tijdens het bakken.
2
 Breng de bouillon en de azijn aan de kook, voeg de bevroren groenten en kruiden toe en laat ongeveer 8 minuten koken tot de groenten beetgaar zijn.
3
 Meng de yoghurt met de lichte room en het limoensap en breng op smaak met zout.
4
 Serveer de aardappelpartjes met de groenten en de dip.

Vergelijkbare recepten

Gebakken aardappelpartjes met limoendip

gemiddeld 50 min

Ingrediënten

1.2 kg
aardappelen
2 tl
paprikapoeder
100 ml
groentebouillon
3 el
witte balsamicoazijn
600 g bofrost*
600 g
Source de fibres
Source de protéines
500 g bofrost*
500 g
bofrost*Paprika Trio
150 g bofrost*
150 g
bofrost*Champignonschijfjes 1000 g
2 el bofrost*
2 el
200 g
yoghurt
100 g
lichte room
1
limoen, voor het sap
Zout
Versgemalen peper
Herbruikbaar bakpapier

Bereiding

1.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Was de aardappelen grondig, snij ze in partjes en leg ze op een bakplaat met herbruikbaar bakpapier. Kruid flink met peper, zout en paprikapoeder. Bak ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven. Schep de aardappelen regelmatig om tijdens het bakken.
2.
Breng de bouillon en de azijn aan de kook, voeg de bevroren groenten en kruiden toe en laat ongeveer 8 minuten koken tot de groenten beetgaar zijn.
3.
Meng de yoghurt met de lichte room en het limoensap en breng op smaak met zout.
4.
Serveer de aardappelpartjes met de groenten en de dip.

Jouw bofrost*voordelen