Verwarm de oven voor op 200 °C (boven-/onderwarmte, 180 °C heteluchtoven). Voor de tortilla: verwarm de spinazie met het deksel op de pot zonder water toe te voegen, druk er vervolgens nog het overtollige vocht uit. Spoel de paprika af, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten, en snij de het vruchtvlees in kleine blokjes. Schil de knoflook en hak fijn, en hak de amandelen grof. Kluts de eieren in een kom met een heel klein beetje water en kruid met peper en zout. Laat de boterolie smelten in een ovenvaste vorm of een pan en stoof de uienblokjes en de fijngehakte knoflook erin aan. Voeg de bladspinazie en de paprika toe en laat kort mee stoven. Giet het geklutste ei bij de groenten en laat even stollen. Bak de tortilla vervolgens 15 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
2
Voor de kruidenmayonaise moeten alle ingrediënten dezelfde temperatuur hebben. Schil de knoflookteen en doe samen met het ei, de mosterd, de specerijen (maar niet de kruiden) en het limoensap in een hoge mengbeker en pureer met de staafmixer. Blijf mixen en voeg de olie beetje bij beetje toe. Lepel ten slotte de kruiden onder de mayonaise.
3
Bak de bevroren fishsticks 5 à 6 minuten in een hete pan met olie tot ze de gewenste kleur en krokantheid hebben. Snij de spinazietortilla in stukken en dresseer ze bij de fishsticks op voorverwarmde borden. Dien er ook de mayonaise bij op.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
MSC staat voor Marine Stewardship Council. Enkel de visserijen die op duurzame wijze wilde vissen en zeevruchten vangen krijgen het MSC-keurmerk
750 g bofrost* Vissticks 1000 g
750g
bofrost*Vissticks 1000 g
Het product is momenteel niet beschikbaar
MSC
900 g bofrost* Vissticks 1000 g
900g
bofrost*Vissticks 1000 g
Het product is momenteel niet beschikbaar
MSC
1050 g bofrost* Vissticks 1000 g
1050g
bofrost*Vissticks 1000 g
Het product is momenteel niet beschikbaar
MSC
1200 g bofrost* Vissticks 1000 g
1200g
bofrost*Vissticks 1000 g
Het product is momenteel niet beschikbaar
MSC
1350 g bofrost* Vissticks 1000 g
1350g
bofrost*Vissticks 1000 g
Het product is momenteel niet beschikbaar
MSC
1500 g bofrost* Vissticks 1000 g
1500g
bofrost*Vissticks 1000 g
Het product is momenteel niet beschikbaar
MSC
1650 g bofrost* Vissticks 1000 g
1650g
bofrost*Vissticks 1000 g
Het product is momenteel niet beschikbaar
MSC
1800 g bofrost* Vissticks 1000 g
1800g
bofrost*Vissticks 1000 g
Het product is momenteel niet beschikbaar
MSC
Bereiding
1.
Verwarm de oven voor op 200 °C (boven-/onderwarmte, 180 °C heteluchtoven). Voor de tortilla: verwarm de spinazie met het deksel op de pot zonder water toe te voegen, druk er vervolgens nog het overtollige vocht uit. Spoel de paprika af, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten, en snij de het vruchtvlees in kleine blokjes. Schil de knoflook en hak fijn, en hak de amandelen grof. Kluts de eieren in een kom met een heel klein beetje water en kruid met peper en zout. Laat de boterolie smelten in een ovenvaste vorm of een pan en stoof de uienblokjes en de fijngehakte knoflook erin aan. Voeg de bladspinazie en de paprika toe en laat kort mee stoven. Giet het geklutste ei bij de groenten en laat even stollen. Bak de tortilla vervolgens 15 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
2.
Voor de kruidenmayonaise moeten alle ingrediënten dezelfde temperatuur hebben. Schil de knoflookteen en doe samen met het ei, de mosterd, de specerijen (maar niet de kruiden) en het limoensap in een hoge mengbeker en pureer met de staafmixer. Blijf mixen en voeg de olie beetje bij beetje toe. Lepel ten slotte de kruiden onder de mayonaise.
3.
Bak de bevroren fishsticks 5 à 6 minuten in een hete pan met olie tot ze de gewenste kleur en krokantheid hebben. Snij de spinazietortilla in stukken en dresseer ze bij de fishsticks op voorverwarmde borden. Dien er ook de mayonaise bij op.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.