Verwarm de oven voor op 200 °C. Was de aardappelen grondig, snij ze in partjes en leg ze op een bakplaat met herbruikbaar bakpapier. Kruid flink met peper, zout en paprikapoeder. Bak ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven. Schep de aardappelen regelmatig om tijdens het bakken.
2.
Breng de bouillon en de azijn aan de kook, voeg de bevroren groenten en kruiden toe en laat ongeveer 8 minuten koken tot de groenten beetgaar zijn.
3.
Meng de yoghurt met de lichte room en het limoensap en breng op smaak met zout.
4.
Serveer de aardappelpartjes met de groenten en de dip.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Was de aardappelen grondig, snij ze in partjes en leg ze op een bakplaat met herbruikbaar bakpapier. Kruid flink met peper, zout en paprikapoeder. Bak ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven. Schep de aardappelen regelmatig om tijdens het bakken.
2.
Breng de bouillon en de azijn aan de kook, voeg de bevroren groenten en kruiden toe en laat ongeveer 8 minuten koken tot de groenten beetgaar zijn.
3.
Meng de yoghurt met de lichte room en het limoensap en breng op smaak met zout.
4.
Serveer de aardappelpartjes met de groenten en de dip.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Was de aardappelen grondig, snij ze in partjes en leg ze op een bakplaat met herbruikbaar bakpapier. Kruid flink met peper, zout en paprikapoeder. Bak ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven. Schep de aardappelen regelmatig om tijdens het bakken.
2.
Breng de bouillon en de azijn aan de kook, voeg de bevroren groenten en kruiden toe en laat ongeveer 8 minuten koken tot de groenten beetgaar zijn.
3.
Meng de yoghurt met de lichte room en het limoensap en breng op smaak met zout.
4.
Serveer de aardappelpartjes met de groenten en de dip.
Uw wensen en ideeën!
Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee.
016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)
Via onze online cataloguskan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.