Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Lactosevrij, Zonder vis, Glutenvrij, Varkensvrij

Extra tijd:

+ 30-35 minuten in de oven

Bereiding

1
 Laat 1 el margarine smelten in een kookpot en bak vervolgens het gehakt tot het krokant is, blus dan met water. Kruid met de groentebouillon. Laat opkoken.
2
 Voeg al roerend de Smetana, de bevroren spinazie, de ui en knoflook toe. Laten ongeveer 10 minuten sudderen tot de spinazie is ontdooid.
3
 Kluts het ei, kruid met peper, zout en marjolein en voeg het toe aan het gehakt met spinazie.
4
 Vet een grote ovenschaal (van ong. 20 x 30 cm) in met de rest van de margarine en doe er een bodempje water in. Leg een enkele laag lasagnevellen in de schaal (5 à 6 stuks) en doe er een derde van het gehakt met de spinazie op. Bouw de volgende laagjes tot alles op is. Strijk de dikke room over de laatste laag lasagnevellen en strooi er ten slotte de kaas over.
5
 Laat 35 à 35 minuten garen op 200 °C in een voorverwarmde oven. Laat even afkoelen en dien op.

Onze tip

Ook zonder gehakt smaakt deze lasagne superlekker, gebruik in dat geval wel wat meer spinazie.

Vergelijkbare recepten

Lasagne met spinazie en knoflook

gemiddeld 40 min

Ingrediënten

5.00 Theelepel bofrost*
5.00 Theelepel
bofrost*Uienblokjes
2.00 Eetlepel
margarine
500.00 g
rundergehakt
500.00 ml
water
2.00 Eetlepel
instant groentebouillon met stukjes
600.00 g
Smetana zure room
500.00 g bofrost*
500.00 g
Vegan
1.00
ei
1.00 Theelepel
marjolein
15.00
lasagnevellen
100.00 g
dikke room
150.00 g
geraspte kaas
Zout
Versgemalen zwarte peper

Bereiding

1.
Laat 1 el margarine smelten in een kookpot en bak vervolgens het gehakt tot het krokant is, blus dan met water. Kruid met de groentebouillon. Laat opkoken.
2.
Voeg al roerend de Smetana, de bevroren spinazie, de ui en knoflook toe. Laten ongeveer 10 minuten sudderen tot de spinazie is ontdooid.
3.
Kluts het ei, kruid met peper, zout en marjolein en voeg het toe aan het gehakt met spinazie.
4.
Vet een grote ovenschaal (van ong. 20 x 30 cm) in met de rest van de margarine en doe er een bodempje water in. Leg een enkele laag lasagnevellen in de schaal (5 à 6 stuks) en doe er een derde van het gehakt met de spinazie op. Bouw de volgende laagjes tot alles op is. Strijk de dikke room over de laatste laag lasagnevellen en strooi er ten slotte de kaas over.
5.
Laat 35 à 35 minuten garen op 200 °C in een voorverwarmde oven. Laat even afkoelen en dien op.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.