Laat 1 el margarine smelten in een kookpot en bak vervolgens het gehakt tot het krokant is, blus dan met water. Kruid met de groentebouillon. Laat opkoken.
2.
Voeg al roerend de Smetana, de bevroren spinazie, de ui en knoflook toe. Laten ongeveer 10 minuten sudderen tot de spinazie is ontdooid.
3.
Kluts het ei, kruid met peper, zout en marjolein en voeg het toe aan het gehakt met spinazie.
4.
Vet een grote ovenschaal (van ong. 20 x 30 cm) in met de rest van de margarine en doe er een bodempje water in. Leg een enkele laag lasagnevellen in de schaal (5 à 6 stuks) en doe er een derde van het gehakt met de spinazie op. Bouw de volgende laagjes tot alles op is. Strijk de dikke room over de laatste laag lasagnevellen en strooi er ten slotte de kaas over.
5.
Laat 35 à 35 minuten garen op 200 °C in een voorverwarmde oven. Laat even afkoelen en dien op.
Tip
Ook zonder gehakt smaakt deze lasagne superlekker, gebruik in dat geval wel wat meer spinazie.
lasagnevellen
(naargelang de grootte van de ovenschaal, niet voorgekookt)
7½
lasagnevellen
(naargelang de grootte van de ovenschaal, niet voorgekookt)
11¼
lasagnevellen
(naargelang de grootte van de ovenschaal, niet voorgekookt)
15
lasagnevellen
(naargelang de grootte van de ovenschaal, niet voorgekookt)
18¾
lasagnevellen
(naargelang de grootte van de ovenschaal, niet voorgekookt)
25
lasagnevellen
(naargelang de grootte van de ovenschaal, niet voorgekookt)
25
lasagnevellen
(naargelang de grootte van de ovenschaal, niet voorgekookt)
30
lasagnevellen
(naargelang de grootte van de ovenschaal, niet voorgekookt)
33¾
lasagnevellen
(naargelang de grootte van de ovenschaal, niet voorgekookt)
40
lasagnevellen
(naargelang de grootte van de ovenschaal, niet voorgekookt)
40
lasagnevellen
(naargelang de grootte van de ovenschaal, niet voorgekookt)
50
lasagnevellen
(naargelang de grootte van de ovenschaal, niet voorgekookt)
25g
dikke room
50g
dikke room
75g
dikke room
100g
dikke room
125g
dikke room
150g
dikke room
175g
dikke room
200g
dikke room
225g
dikke room
250g
dikke room
275g
dikke room
300g
dikke room
40g
geraspte kaas
(bv. emmentaler)
75g
geraspte kaas
(bv. emmentaler)
125g
geraspte kaas
(bv. emmentaler)
150g
geraspte kaas
(bv. emmentaler)
200g
geraspte kaas
(bv. emmentaler)
225g
geraspte kaas
(bv. emmentaler)
275g
geraspte kaas
(bv. emmentaler)
300g
geraspte kaas
(bv. emmentaler)
350g
geraspte kaas
(bv. emmentaler)
375g
geraspte kaas
(bv. emmentaler)
425g
geraspte kaas
(bv. emmentaler)
450g
geraspte kaas
(bv. emmentaler)
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Versgemalen zwarte peper
Versgemalen zwarte peper
Versgemalen zwarte peper
Versgemalen zwarte peper
Versgemalen zwarte peper
Versgemalen zwarte peper
Versgemalen zwarte peper
Versgemalen zwarte peper
Versgemalen zwarte peper
Versgemalen zwarte peper
Versgemalen zwarte peper
Versgemalen zwarte peper
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Laat 1 el margarine smelten in een kookpot en bak vervolgens het gehakt tot het krokant is, blus dan met water. Kruid met de groentebouillon. Laat opkoken.
2.
Voeg al roerend de Smetana, de bevroren spinazie, de ui en knoflook toe. Laten ongeveer 10 minuten sudderen tot de spinazie is ontdooid.
3.
Kluts het ei, kruid met peper, zout en marjolein en voeg het toe aan het gehakt met spinazie.
4.
Vet een grote ovenschaal (van ong. 20 x 30 cm) in met de rest van de margarine en doe er een bodempje water in. Leg een enkele laag lasagnevellen in de schaal (5 à 6 stuks) en doe er een derde van het gehakt met de spinazie op. Bouw de volgende laagjes tot alles op is. Strijk de dikke room over de laatste laag lasagnevellen en strooi er ten slotte de kaas over.
5.
Laat 35 à 35 minuten garen op 200 °C in een voorverwarmde oven. Laat even afkoelen en dien op.
lasagnevellen
(naargelang de grootte van de ovenschaal, niet voorgekookt)
7½
lasagnevellen
(naargelang de grootte van de ovenschaal, niet voorgekookt)
11¼
lasagnevellen
(naargelang de grootte van de ovenschaal, niet voorgekookt)
15
lasagnevellen
(naargelang de grootte van de ovenschaal, niet voorgekookt)
18¾
lasagnevellen
(naargelang de grootte van de ovenschaal, niet voorgekookt)
25
lasagnevellen
(naargelang de grootte van de ovenschaal, niet voorgekookt)
25
lasagnevellen
(naargelang de grootte van de ovenschaal, niet voorgekookt)
30
lasagnevellen
(naargelang de grootte van de ovenschaal, niet voorgekookt)
33¾
lasagnevellen
(naargelang de grootte van de ovenschaal, niet voorgekookt)
40
lasagnevellen
(naargelang de grootte van de ovenschaal, niet voorgekookt)
40
lasagnevellen
(naargelang de grootte van de ovenschaal, niet voorgekookt)
50
lasagnevellen
(naargelang de grootte van de ovenschaal, niet voorgekookt)
25g
dikke room
50g
dikke room
75g
dikke room
100g
dikke room
125g
dikke room
150g
dikke room
175g
dikke room
200g
dikke room
225g
dikke room
250g
dikke room
275g
dikke room
300g
dikke room
40g
geraspte kaas
(bv. emmentaler)
75g
geraspte kaas
(bv. emmentaler)
125g
geraspte kaas
(bv. emmentaler)
150g
geraspte kaas
(bv. emmentaler)
200g
geraspte kaas
(bv. emmentaler)
225g
geraspte kaas
(bv. emmentaler)
275g
geraspte kaas
(bv. emmentaler)
300g
geraspte kaas
(bv. emmentaler)
350g
geraspte kaas
(bv. emmentaler)
375g
geraspte kaas
(bv. emmentaler)
425g
geraspte kaas
(bv. emmentaler)
450g
geraspte kaas
(bv. emmentaler)
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Versgemalen zwarte peper
Versgemalen zwarte peper
Versgemalen zwarte peper
Versgemalen zwarte peper
Versgemalen zwarte peper
Versgemalen zwarte peper
Versgemalen zwarte peper
Versgemalen zwarte peper
Versgemalen zwarte peper
Versgemalen zwarte peper
Versgemalen zwarte peper
Versgemalen zwarte peper
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Laat 1 el margarine smelten in een kookpot en bak vervolgens het gehakt tot het krokant is, blus dan met water. Kruid met de groentebouillon. Laat opkoken.
2.
Voeg al roerend de Smetana, de bevroren spinazie, de ui en knoflook toe. Laten ongeveer 10 minuten sudderen tot de spinazie is ontdooid.
3.
Kluts het ei, kruid met peper, zout en marjolein en voeg het toe aan het gehakt met spinazie.
4.
Vet een grote ovenschaal (van ong. 20 x 30 cm) in met de rest van de margarine en doe er een bodempje water in. Leg een enkele laag lasagnevellen in de schaal (5 à 6 stuks) en doe er een derde van het gehakt met de spinazie op. Bouw de volgende laagjes tot alles op is. Strijk de dikke room over de laatste laag lasagnevellen en strooi er ten slotte de kaas over.
5.
Laat 35 à 35 minuten garen op 200 °C in een voorverwarmde oven. Laat even afkoelen en dien op.
Tip
Ook zonder gehakt smaakt deze lasagne superlekker, gebruik in dat geval wel wat meer spinazie.
Uw wensen en ideeën!
Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee.
016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)
Via onze online cataloguskan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.