Smelt de boter en stoof de hamreepjes, bevroren champignons en de bevroren knoflook 3 minuten aan. Voeg de tomatenblokjes toe, kruid met peper en zout en laat alles 10 minuten afgedekt stoven op middelhoog vuur.
3
Kook ondertussen de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking beetgaar in gezouten water, giet af in een vergiet en laat uitlekken. Was de basilicum, schud droog en hak de blaadjes fijn.
4
Breng de warme tagliatelle over in een voorverwarmde kom. Doe de reuzel en basilicum bij de saus en giet de saus over de pasta. Meng goed, doe er de parmezaan overheen en dien op.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
500.00g
tagliatelle
0.50Bos(sen)
verse basilicum
200.00g
reuzel
150.00g
geraspte parmezaan
Zout
Versgemalen zwarte peper
250.00g
gekookte ham
937.50g
bofrost*Tomatenblokjes, natuur
2½Theelepel
bofrost*Fijngesneden knoflook
125.00g
boter
312.50 g bofrost*
312.50g
bofrost*Champignonschijfjes 1000 g
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
625.00g
tagliatelle
0.63Bos(sen)
verse basilicum
250.00g
reuzel
187.50g
geraspte parmezaan
Zout
Versgemalen zwarte peper
300.00g
gekookte ham
1125.00g
bofrost*Tomatenblokjes, natuur
3.00Theelepel
bofrost*Fijngesneden knoflook
150.00g
boter
375.00 g bofrost*
375.00g
bofrost*Champignonschijfjes 1000 g
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
750.00g
tagliatelle
0.75Bos(sen)
verse basilicum
300.00g
reuzel
225.00g
geraspte parmezaan
Zout
Versgemalen zwarte peper
350.00g
gekookte ham
1312.50g
bofrost*Tomatenblokjes, natuur
3½Theelepel
bofrost*Fijngesneden knoflook
175.00g
boter
437.50 g bofrost*
437.50g
bofrost*Champignonschijfjes 1000 g
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
875.00g
tagliatelle
0.88Bos(sen)
verse basilicum
350.00g
reuzel
262.50g
geraspte parmezaan
Zout
Versgemalen zwarte peper
400.00g
gekookte ham
1500.00g
bofrost*Tomatenblokjes, natuur
4.00Theelepel
bofrost*Fijngesneden knoflook
200.00g
boter
500.00 g bofrost*
500.00g
bofrost*Champignonschijfjes 1000 g
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
1000.00g
tagliatelle
1.00Bos(sen)
verse basilicum
400.00g
reuzel
300.00g
geraspte parmezaan
Zout
Versgemalen zwarte peper
450.00g
gekookte ham
1687.50g
bofrost*Tomatenblokjes, natuur
4½Theelepel
bofrost*Fijngesneden knoflook
225.00g
boter
562.50 g bofrost*
562.50g
bofrost*Champignonschijfjes 1000 g
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
1125.00g
tagliatelle
1.13Bos(sen)
verse basilicum
450.00g
reuzel
337.50g
geraspte parmezaan
Zout
Versgemalen zwarte peper
500.00g
gekookte ham
1875.00g
bofrost*Tomatenblokjes, natuur
5.00Theelepel
bofrost*Fijngesneden knoflook
250.00g
boter
625.00 g bofrost*
625.00g
bofrost*Champignonschijfjes 1000 g
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
1250.00g
tagliatelle
1.25Bos(sen)
verse basilicum
500.00g
reuzel
375.00g
geraspte parmezaan
Zout
Versgemalen zwarte peper
550.00g
gekookte ham
2062.50g
bofrost*Tomatenblokjes, natuur
5½Theelepel
bofrost*Fijngesneden knoflook
275.00g
boter
687.50 g bofrost*
687.50g
bofrost*Champignonschijfjes 1000 g
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
1375.00g
tagliatelle
1.38Bos(sen)
verse basilicum
550.00g
reuzel
412.50g
geraspte parmezaan
Zout
Versgemalen zwarte peper
600.00g
gekookte ham
2250.00g
bofrost*Tomatenblokjes, natuur
6.00Theelepel
bofrost*Fijngesneden knoflook
300.00g
boter
750.00 g bofrost*
750.00g
bofrost*Champignonschijfjes 1000 g
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
1500.00g
tagliatelle
1.50Bos(sen)
verse basilicum
600.00g
reuzel
450.00g
geraspte parmezaan
Zout
Versgemalen zwarte peper
Bereiding
1.
Snij de ham in smalle reepjes.
2.
Smelt de boter en stoof de hamreepjes, bevroren champignons en de bevroren knoflook 3 minuten aan. Voeg de tomatenblokjes toe, kruid met peper en zout en laat alles 10 minuten afgedekt stoven op middelhoog vuur.
3.
Kook ondertussen de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking beetgaar in gezouten water, giet af in een vergiet en laat uitlekken. Was de basilicum, schud droog en hak de blaadjes fijn.
4.
Breng de warme tagliatelle over in een voorverwarmde kom. Doe de reuzel en basilicum bij de saus en giet de saus over de pasta. Meng goed, doe er de parmezaan overheen en dien op.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.