Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Lactosevrij, Zonder vis, Glutenvrij, Vleesvrij, Varkensvrij

Bereiding

1
 Gaar de bulgur volgens de instructies op de verpakking en laat afkoelen.
2
 Breng gezouten water aan de kook, voeg de bevroren broccoliroosjes toe en laat terug opkoken. Laat dan met het deksel nog 6 minuten koken op middelhoog vuur koken tot de broccoli beetgaar is, giet het water af en laat de groente afkoelen.
3
 Was en halveer de tomaatjes en de paprika. Verwijder de pitjes van de paprika en snij in blokjes (5 - 6 mm). Snij ook de feta in bokjes.
4
 Pers de citroen en meng het sap met de mosterd, agavesiroop, het chilipoeder en zout in een grote kom. Giet er dan langzaam de olijfolie bij en meng ondertussen met een garde.
5
 Doe de bulgur, broccoli, tomaten, paprika, feta en peterselie in de kom bij de citroen-mosterdvinaigrette en meng alles door elkaar.

Onze tip

Zorg ervoor dat de ingrediënten dezelfde temperatuur hebben voor een mooi gebonden vinaigrette. In plaats van feta kunnen ook gebakken kippenreepjes, scampi's, tofublokjes of geroosterde cashewnoten worden gebruikt.

Vergelijkbare recepten

Salade met broccoli en bulgur en citroen-mosterdvinaigrette

eenvoudig 20 min

Ingrediënten

200.00 g
bulgur
350.00 g bofrost*
350.00 g
Vegan
1.00 Stuk
rode parpika
200.00 g
kerstomaten
100.00 g
feta
1.00 Stuk
citroen
1.00 Eetlepel
mosterd
1.00 Theelepel
agavesiroop of honing
1.00 Mespunt
chilipoeder
1.00 Snufje(s)
zout
5.00 Eetlepel
olijfolie
1.00 Eetlepel bofrost*
1.00 Eetlepel
Vegan

Bereiding

1.
Gaar de bulgur volgens de instructies op de verpakking en laat afkoelen.
2.
Breng gezouten water aan de kook, voeg de bevroren broccoliroosjes toe en laat terug opkoken. Laat dan met het deksel nog 6 minuten koken op middelhoog vuur koken tot de broccoli beetgaar is, giet het water af en laat de groente afkoelen.
3.
Was en halveer de tomaatjes en de paprika. Verwijder de pitjes van de paprika en snij in blokjes (5 - 6 mm). Snij ook de feta in bokjes.
4.
Pers de citroen en meng het sap met de mosterd, agavesiroop, het chilipoeder en zout in een grote kom. Giet er dan langzaam de olijfolie bij en meng ondertussen met een garde.
5.
Doe de bulgur, broccoli, tomaten, paprika, feta en peterselie in de kom bij de citroen-mosterdvinaigrette en meng alles door elkaar.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.