Hasselback potatoes gevuld met parmaham en gorgonzola

Receptinformatie


Bereidingstijd:
20 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Snacks & kleine gerechten, Feestelijke gerechten
Eigenschappen:
zonder vis

Bereiding

 De aardappelen laten ontdooien en een ovenschaal invetten.
 Bij de insnedes van de aardappelen telkens een stukje ham en een stukje kaas ertussen doen.
 In de ovenschaal leggen, en rijkelijk rozemarijn ertussen verdelen en besprenkelen met olijfolie.
 Ongeveer 15 minuten in een middelmatig hete oven bakken op 160 graden.

Ingrediënten


Aantal personen:
1 zak(ken)
bofrost*hasselback potatoes
100 g
gerookte ham
100 g
comté kaas
4 takje(s)
rozemarijn
1 scheutje
olijfolie
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
De aardappelen laten ontdooien en een ovenschaal invetten.
2.
Bij de insnedes van de aardappelen telkens een stukje ham en een stukje kaas ertussen doen.
3.
In de ovenschaal leggen, en rijkelijk rozemarijn ertussen verdelen en besprenkelen met olijfolie.
4.
Ongeveer 15 minuten in een middelmatig hete oven bakken op 160 graden.