Pizza panini met een frisse rucola salade

Receptinformatie


Bereidingstijd:
20 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Snacks & kleine gerechten
Eigenschappen:
zonder vis

Bereiding

 De 4 pizza’s laten ontdooien en deze in het midden doorsnijden.
 De mozzarella in schijfjes snijden en 1 helft van de pizza hiermee beleggen. De andere helft van de pizza erop leggen met het beleg aan de binnenkant. Gedurende 5 minuten tussen de grill leggen totdat de mozzarella gesmolten is.
 De rucola salade en de kerstomaten wassen en de tomaatjes halveren.
 Ondertussen de pijnboompitjes kort aanbakken in de pan.
 De salade in een schaal serveren met de kerstomaatjes en de gebakken pijnboompitjes.
 Op smaak brengen met olijfolie en balsamicoazijn.

Ingrediënten


Aantal personen:
1 zak(ken)
rucola
2 bol/bollen
mozzarella
2 stuk(s) bofrost* Buon Momento Tomaat-Pesto
2 stuk(s)
2 stuk(ken) bofrost* Buon Momento Chicken Arrabbiata
2 stuk(ken)
bofrost*Buon Momento Chicken Arrabbiata
enkele kerstomaatjes
pijnboompitjes
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
De 4 pizza’s laten ontdooien en deze in het midden doorsnijden.
2.
De mozzarella in schijfjes snijden en 1 helft van de pizza hiermee beleggen. De andere helft van de pizza erop leggen met het beleg aan de binnenkant. Gedurende 5 minuten tussen de grill leggen totdat de mozzarella gesmolten is.
3.
De rucola salade en de kerstomaten wassen en de tomaatjes halveren.
4.
Ondertussen de pijnboompitjes kort aanbakken in de pan.
5.
De salade in een schaal serveren met de kerstomaatjes en de gebakken pijnboompitjes.
6.
Op smaak brengen met olijfolie en balsamicoazijn.