Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Zonder vis, Zonder rundvlees, Zeevruchtenvrij, Vleesvrij, Pluimveevrij, Vegetarisch, Wildvleesvrij, Varkensvrij

Bereiding

1
 Voor de salsa: giet de diepgevroren mangoblokjes in een platte schaal en laat ze 3 uur ontdooien bij kamertemperatuur. Snijd de mango vervolgens in nog kleinere blokjes of hak grof.
2
 Pel de uien en hak ze fijn. Spoel de citroen onder heet water en laat ze drogen. Rasp de schil en pers de citroen.
3
 Snijd de avocado’s in tweeën en verwijder de kern. Lepel het vruchtvlees uit de schil. Snijd het vervolgens in blokjes.
4
 Meng alle bereide ingrediënten samen met de chilivlokken en peper en zout in een schaal en laat trekken tot het moment van serveren.
5
 Giet de diepgevroren spinazie in een pot en breng deze zonder toevoeging van water en met deksel aan de kook. Roer regelmatig. Pel de uien en snijd ze in ringen. Rasp de cheddar.
6
 Verhit de olijfolie in een pan. Stoof de uien al roerend ongeveer 2 minuten op een middelhoog vuur en voeg vervolgens de ontdooide spinazie toe. Kruid alles met peper en zout en laat afkoelen. Meng de geraspte kaas eronder.
7
 Warm een tortilla op in een antikleefpan zonder bakvet. Breng een derde van de spinazie aan, blijf daarbij weg van de rand. Leg hier nog een tortilla op en druk lichtjes aan. Bak beide kanten ongeveer 4 minuten. Haal uit de pan en herhaal deze handeling met de resterende tortilla’s.
8
 Snijd de tortilla’s telkens in 6 stukken en serveer met de salsa.

Vergelijkbare recepten

Quesadilla’s met spinazie en mango-avocadosalsa

eenvoudig 20 min

Ingrediënten

400 g bofrost*
400 g
bofrost*Mangoblokjes
Vegan
1
onbehandelde citroen
2
rijpe avocado’s
0.25 Theelepel
chilivlokken
400 g bofrost*
400 g
Vegan
1
rode ui, klein
190 g
cheddar
1 Eetlepel
Olijfolie, extra A L'Olivier
0.25 Theelepel
zout
0.25 Theelepel
peper
6
tarwetortilla’s

Bereiding

1.
Voor de salsa: giet de diepgevroren mangoblokjes in een platte schaal en laat ze 3 uur ontdooien bij kamertemperatuur. Snijd de mango vervolgens in nog kleinere blokjes of hak grof.
2.
Pel de uien en hak ze fijn. Spoel de citroen onder heet water en laat ze drogen. Rasp de schil en pers de citroen.
3.
Snijd de avocado’s in tweeën en verwijder de kern. Lepel het vruchtvlees uit de schil. Snijd het vervolgens in blokjes.
4.
Meng alle bereide ingrediënten samen met de chilivlokken en peper en zout in een schaal en laat trekken tot het moment van serveren.
5.
Giet de diepgevroren spinazie in een pot en breng deze zonder toevoeging van water en met deksel aan de kook. Roer regelmatig. Pel de uien en snijd ze in ringen. Rasp de cheddar.
6.
Verhit de olijfolie in een pan. Stoof de uien al roerend ongeveer 2 minuten op een middelhoog vuur en voeg vervolgens de ontdooide spinazie toe. Kruid alles met peper en zout en laat afkoelen. Meng de geraspte kaas eronder.
7.
Warm een tortilla op in een antikleefpan zonder bakvet. Breng een derde van de spinazie aan, blijf daarbij weg van de rand. Leg hier nog een tortilla op en druk lichtjes aan. Bak beide kanten ongeveer 4 minuten. Haal uit de pan en herhaal deze handeling met de resterende tortilla’s.
8.
Snijd de tortilla’s telkens in 6 stukken en serveer met de salsa.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.