Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Lactosevrij, Zonder vis, Glutenvrij

Voedingswaarden  per persoon

Energie:
1189.0 kcal
Vetten:
90.0 g
waarvan verzadigde vetzuren:
0.0 g
Suikers:
0.0 g
Zout:
0.0 g
Koolhydraten:
37.0 g
Eiwitten:
57.0 g
Voedingsvezels:
0.0 g

Bereiding

1
 Verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven 180 °C).
2
 Breng de room samen met de mais aan de kook in een middelgrote kookpot, kruid met peper, zout en nootmuskaat. Mix fijn en roer er de cheddar onder.
3
 Leg de röstis op een bakplaat met bakpapier en laat ongeveer 24 minuten bakken in het midden van de oven.
4
 Bak ondertussen de bacon knapperig in een antikleefpan en laat uitlekken op huishoudpapier. Bak de champignons in het vet van de bacon tot het vocht is verdwenen. Voeg dan de uienblokjes toe en bak tot ze bruin zien. Kruid af met peper, zout en nootmuskaat.
5
 Bak de spiegeleieren in een antikleefpan en kruid met peper en zout. Dresseer de champignons op de röstis. Leg de bacon en de spiegeleieren er dwars bovenop. Dien op met de maisdip.

Vergelijkbare recepten

Zwitsers spiegelei met cheddar-maisdip

gemiddeld 45 min

Ingrediënten

200.00 ml
room
150.00 g
mais
1.00 Snufje(s)
zout, peper en nootmuskaat
150.00 g
cheddar, geraspt
8.00 bofrost*
8.00
bofrost*Ovenrösti's 1000 g
Vegan
12.00
bacon
800.00 g bofrost*
800.00 g
bofrost*Champignonschijfjes 1000 g
Vegan
2.00 Eetlepel bofrost*
2.00 Eetlepel
bofrost*Uienblokjes
2.00 Eetlepel bofrost*
2.00 Eetlepel
Vegan
8.00
eieren
1.00 Snufje(s)
zout, peper

Bereiding

1.
Verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven 180 °C).
2.
Breng de room samen met de mais aan de kook in een middelgrote kookpot, kruid met peper, zout en nootmuskaat. Mix fijn en roer er de cheddar onder.
3.
Leg de röstis op een bakplaat met bakpapier en laat ongeveer 24 minuten bakken in het midden van de oven.
4.
Bak ondertussen de bacon knapperig in een antikleefpan en laat uitlekken op huishoudpapier. Bak de champignons in het vet van de bacon tot het vocht is verdwenen. Voeg dan de uienblokjes toe en bak tot ze bruin zien. Kruid af met peper, zout en nootmuskaat.
5.
Bak de spiegeleieren in een antikleefpan en kruid met peper en zout. Dresseer de champignons op de röstis. Leg de bacon en de spiegeleieren er dwars bovenop. Dien op met de maisdip.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.