Snacks & kleine gerechten,
Klassiekers in een nieuw jasje
Eigenschappen:
zonder vis
Voedingswaarden
per persoon
Calorieën:
1189 kcal
Vet:
90 g
Koolhydraten:
37 g
Proteïne:
57 g
Bereiding
1.
Verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven 180 °C).
2.
Breng de room samen met de mais aan de kook in een middelgrote kookpot, kruid met peper, zout en nootmuskaat. Mix fijn en roer er de cheddar onder.
3.
Leg de röstis op een bakplaat met bakpapier en laat ongeveer 24 minuten bakken in het midden van de oven.
4.
Bak ondertussen de bacon knapperig in een antikleefpan en laat uitlekken op huishoudpapier. Bak de champignons in het vet van de bacon tot het vocht is verdwenen. Voeg dan de uienblokjes toe en bak tot ze bruin zien. Kruid af met peper, zout en nootmuskaat.
5.
Bak de spiegeleieren in een antikleefpan en kruid met peper en zout. Dresseer de champignons op de röstis. Leg de bacon en de spiegeleieren er dwars bovenop. Dien op met de maisdip.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven 180 °C).
2.
Breng de room samen met de mais aan de kook in een middelgrote kookpot, kruid met peper, zout en nootmuskaat. Mix fijn en roer er de cheddar onder.
3.
Leg de röstis op een bakplaat met bakpapier en laat ongeveer 24 minuten bakken in het midden van de oven.
4.
Bak ondertussen de bacon knapperig in een antikleefpan en laat uitlekken op huishoudpapier. Bak de champignons in het vet van de bacon tot het vocht is verdwenen. Voeg dan de uienblokjes toe en bak tot ze bruin zien. Kruid af met peper, zout en nootmuskaat.
5.
Bak de spiegeleieren in een antikleefpan en kruid met peper en zout. Dresseer de champignons op de röstis. Leg de bacon en de spiegeleieren er dwars bovenop. Dien op met de maisdip.
Receptinformatie
Bereidingstijd:
45 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Snacks & kleine gerechten,
Klassiekers in een nieuw jasje
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven 180 °C).
2.
Breng de room samen met de mais aan de kook in een middelgrote kookpot, kruid met peper, zout en nootmuskaat. Mix fijn en roer er de cheddar onder.
3.
Leg de röstis op een bakplaat met bakpapier en laat ongeveer 24 minuten bakken in het midden van de oven.
4.
Bak ondertussen de bacon knapperig in een antikleefpan en laat uitlekken op huishoudpapier. Bak de champignons in het vet van de bacon tot het vocht is verdwenen. Voeg dan de uienblokjes toe en bak tot ze bruin zien. Kruid af met peper, zout en nootmuskaat.
5.
Bak de spiegeleieren in een antikleefpan en kruid met peper en zout. Dresseer de champignons op de röstis. Leg de bacon en de spiegeleieren er dwars bovenop. Dien op met de maisdip.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.