Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 Laat de champignons en de spinazie 2 uur bij kamertemperatuur ontdooien op een bord.
2
 Klop ondertussen de eieren samen met de melk op in een kom. Snij de champignonschijfjes fijn en voeg ze samen met de spinazie, de spekblokjes en de kruiden toe aan de eieren. Kruid met versgemalen peper en zout.
3
 Verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven 180 °C). Vet ondertussen de muffinvormpjes in met de boter. Verdeel de eiermengeling over de vormpjes en laat 20 minuten bakken tot de muffins gestold zijn.

Vergelijkbare recepten

Lente-eiermuffins

eenvoudig 25 min

Ingrediënten

50 g bofrost*
50 g
Source de protéines
50 g bofrost*
50 g
Vegan
Source de protéines
8 stuk(s)
kippenei
4 el
melk
2 el
spekblokjes
1 el bofrost*
1 el
bofrost*Mediterrane kruidenmix
0.5 tl
zout
1 snufje(s)
versgemalen peper
1 el
boter

Bereiding

1.
Laat de champignons en de spinazie 2 uur bij kamertemperatuur ontdooien op een bord.
2.
Klop ondertussen de eieren samen met de melk op in een kom. Snij de champignonschijfjes fijn en voeg ze samen met de spinazie, de spekblokjes en de kruiden toe aan de eieren. Kruid met versgemalen peper en zout.
3.
Verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven 180 °C). Vet ondertussen de muffinvormpjes in met de boter. Verdeel de eiermengeling over de vormpjes en laat 20 minuten bakken tot de muffins gestold zijn.

Jouw bofrost*voordelen