Eigenschappen:

zonder vlees, zonder varkensvlees

Bereiding

1
 Kook de Parijse aardappelen in voldoende water met zout gedurende 10 min.
2
 Laat de diepgevroren heilbotfilets 10 min. garen in de stoomoven of pocheer ze gedurende ca. 8 min. Stoof ondertussen de preiringen heel kort aan in wat boter, zodat hij nog knapperig is en zijn mooie frisse kleur behoudt.
3
 Giet de aardappelen af en vermeng deze met de peterselie en een scheutje olijfolie.
4
 Kruid de heilbotfilets met peper en zout en serveer op een bedje van prei en met de Parijse aardappelen. Sprenkel vlak vóór het serveren een beetje citroensap over de heilbotfilets.

Vergelijkbare recepten

Heilbot op een bedje van prei

eenvoudig 30 min

Ingrediënten

4
Groenlandse heilbotfilets, natuur
600 g bofrost* Preiringen
600 g
Vegan
600 g bofrost* Parijse aardappelen
600 g
Vegan
2 EL bofrost* Gehakte peterselie
2 EL
Vegan
1
citroen
snufje
zout
snufje
peper
scheutje
olijfolie

Bereiding

1.
Kook de Parijse aardappelen in voldoende water met zout gedurende 10 min.
2.
Laat de diepgevroren heilbotfilets 10 min. garen in de stoomoven of pocheer ze gedurende ca. 8 min. Stoof ondertussen de preiringen heel kort aan in wat boter, zodat hij nog knapperig is en zijn mooie frisse kleur behoudt.
3.
Giet de aardappelen af en vermeng deze met de peterselie en een scheutje olijfolie.
4.
Kruid de heilbotfilets met peper en zout en serveer op een bedje van prei en met de Parijse aardappelen. Sprenkel vlak vóór het serveren een beetje citroensap over de heilbotfilets.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.