Deel bofrost* met anderen

Geniet jij ook zo van onze producten en service en wil je dat op een leuke manier delen met vrienden, familie, collega’s en kennissen? Dat kan! Want we hebben voor iedere nieuwe klant een mooi welkomstcadeau klaarliggen. En natuurlijk hebben we voor jou ook een cadeautje. Vul de bon op de laatste pagina van de catalogus in en geef hem aan je bofrost*verkoper!
 
 

Alsjeblieft: een cadeau voor jou! 

Overtuig jij vrienden of familie om bofrost*klant te worden? Dan krijg je een waardebon van € 30 voor elke nieuwe door jou aangebrachte klant die voor minimum € 30 bestelt. Deze waardebon wordt integraal afgetrokken van het bedrag van je volgende bofrost* aankoop (min.€ 30).
 

Een welkomstgeschenk voor de nieuwe klant 

De nieuwe klant bestelt voor de eerste keer voor minimum € 30.  Als welkomstgeschenk ontvangt hij/zij van de bofrost*verkoper 3 lekkere vanilleroomijshoorntjes (art.2094) of een Pizza La Margherita (art.5269)
 
Alsjeblieft: een cadeau voor jou!

 

bofrost*privacyverklaring 

Je gegevens zijn voor ons belangrijk en worden met respect verwerkt volgens de wet van 25 mei 2018. Je kan de uitgebreide informatie online (www.bofrost.be/privacyverklaring) terugvinden of telefonisch opvragen via 016/98 19 19.