Kipfilet ‘caprese’ met basilicumpasta en een kaaskoekje
Receptinformatie
Bereidingstijd:
35 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Feestelijke gerechten,
Heerlijke gerechten met vlees,
Kant-en-klaar als basis
Eigenschappen:
zonder vis,zonder varkensvlees
Bereiding
1.
De Parmezaanse kaas raspen op een bakblik met bakpapier kleine hoopjes geraspte kaas maken. In de oven gedurende 10 min op 200°C bakken of tot de kaas gesmolten is en een beetje bruin kleurt Laten afkoelen uit de oven.
2.
De ontdooide kipfilets ‘Caprese’ in een pan met boter bakken
3.
De basilicum met wat olijfolie fijn mixen.
4.
De pasta koken, afgieten en mengen met de basilicumolie.
5.
De pasta op een bordje leggen, de kipfilet in schijfjes snijden en ernaast leggen en afwerken met een krokant kaaskoekje en wat geraspte Parmezaanse kaas.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
De Parmezaanse kaas raspen op een bakblik met bakpapier kleine hoopjes geraspte kaas maken. In de oven gedurende 10 min op 200°C bakken of tot de kaas gesmolten is en een beetje bruin kleurt Laten afkoelen uit de oven.
2.
De ontdooide kipfilets ‘Caprese’ in een pan met boter bakken
3.
De basilicum met wat olijfolie fijn mixen.
4.
De pasta koken, afgieten en mengen met de basilicumolie.
5.
De pasta op een bordje leggen, de kipfilet in schijfjes snijden en ernaast leggen en afwerken met een krokant kaaskoekje en wat geraspte Parmezaanse kaas.
Receptinformatie
Bereidingstijd:
35 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Feestelijke gerechten,
Heerlijke gerechten met vlees,
Kant-en-klaar als basis
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
De Parmezaanse kaas raspen op een bakblik met bakpapier kleine hoopjes geraspte kaas maken. In de oven gedurende 10 min op 200°C bakken of tot de kaas gesmolten is en een beetje bruin kleurt Laten afkoelen uit de oven.
2.
De ontdooide kipfilets ‘Caprese’ in een pan met boter bakken
3.
De basilicum met wat olijfolie fijn mixen.
4.
De pasta koken, afgieten en mengen met de basilicumolie.
5.
De pasta op een bordje leggen, de kipfilet in schijfjes snijden en ernaast leggen en afwerken met een krokant kaaskoekje en wat geraspte Parmezaanse kaas.
Uw wensen en ideeën!
Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee.
016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)
Via onze online cataloguskan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.