Kipfilet ‘caprese’ met basilicumpasta en een kaaskoekje

Receptinformatie


Bereidingstijd:
35 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Feestelijke gerechten, Heerlijke gerechten met vlees, Kant-en-klaar als basis
Eigenschappen:
zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

 De Parmezaanse kaas raspen op een bakblik met bakpapier kleine hoopjes geraspte kaas maken. In de oven gedurende 10 min op 200°C bakken of tot de kaas gesmolten is en een beetje bruin kleurt Laten afkoelen uit de oven.
 De ontdooide kipfilets ‘Caprese’ in een pan met boter bakken
 De basilicum met wat olijfolie fijn mixen.
 De pasta koken, afgieten en mengen met de basilicumolie.
 De pasta op een bordje leggen, de kipfilet in schijfjes snijden en ernaast leggen en afwerken met een krokant kaaskoekje en wat geraspte Parmezaanse kaas.

Ingrediënten


Aantal personen:
4 stuk(s)
kipfilets 'caprese'
1 stuk(s)
Parmezaanse kaas
500 g
Tagliatelle
verse basilicum
olijfolie
Boter
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
De Parmezaanse kaas raspen op een bakblik met bakpapier kleine hoopjes geraspte kaas maken. In de oven gedurende 10 min op 200°C bakken of tot de kaas gesmolten is en een beetje bruin kleurt Laten afkoelen uit de oven.
2.
De ontdooide kipfilets ‘Caprese’ in een pan met boter bakken
3.
De basilicum met wat olijfolie fijn mixen.
4.
De pasta koken, afgieten en mengen met de basilicumolie.
5.
De pasta op een bordje leggen, de kipfilet in schijfjes snijden en ernaast leggen en afwerken met een krokant kaaskoekje en wat geraspte Parmezaanse kaas.