Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 Grill de bevroren kipfilets 12 minuten op de rand van het vuur en draai ze een paar keer om.
2
 cKook om de dip te maken de doperwten 2 minuten in een pan licht gezouten kokend water. Giet de doperwten in een vergiet, laat schrikken onder koud water en laat uitdruipen.
3
 Was de munt en pluk de blaadjes. Pel de knoflook en hak hem grof.
4
 Pureer de doperwten, munt, knoflook en het citroensap met een staafmixer. Roer er yoghurt en olijfolie onder en breng op smaak met zout, peper en suiker.
5
 Serveer de kipfilet met de salade en dip.

Vergelijkbare recepten

Kipfilet met erwten-muntdip

eenvoudig 20 min

Ingrediënten

4 stuk(s) bofrost*
4 stuk(s)
300 g bofrost*
300 g
Source de fibres
Source de protéines
3 takje(s)
munt
1 teen/tenen bofrost*
1 teen/tenen
2 el
citroensap
3 el
yoghurt
400 g
Baby-Leaf-salademengeling

Bereiding

1.
Grill de bevroren kipfilets 12 minuten op de rand van het vuur en draai ze een paar keer om.
2.
cKook om de dip te maken de doperwten 2 minuten in een pan licht gezouten kokend water. Giet de doperwten in een vergiet, laat schrikken onder koud water en laat uitdruipen.
3.
Was de munt en pluk de blaadjes. Pel de knoflook en hak hem grof.
4.
Pureer de doperwten, munt, knoflook en het citroensap met een staafmixer. Roer er yoghurt en olijfolie onder en breng op smaak met zout, peper en suiker.
5.
Serveer de kipfilet met de salade en dip.

Jouw bofrost*voordelen