Broccoli-aardappelsalade

Receptinformatie


Bereidingstijd:
25 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Salades
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

 Breng 150 ml gezouten water aan de kook en kook de broccoli tot hij beetgaar is. Giet af en vang het kookvocht op.
 Schil de aardappelen, snij ze in stukjes en meng ze met de paprikareepjes en broccoliroosjes.
 Meng de paprikakruidenmix met de olie en 5 el van het kookvocht, de groentebouillon en de curryketchup. Kruid met peper, breng op smaak en giet over de salade. Garneer met bieslook en dien op.

Ingrediënten


Aantal personen:
300 g bofrost* Broccoliroosjes 1000 g
300 g
500 g
aardappelen in de schil
1
rode paprika in fijne reepjes
1 zak(ken)
saladekruidenmix, bv. kruiden met paprika
2 EL
zonnebloemolie
2 EL
instant groentebouillon
2 EL
pikante curryketchup
2 EL bofrost* Kruidentuin gehakte bieslook
2 EL
Zout
Versgemalen peper
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Breng 150 ml gezouten water aan de kook en kook de broccoli tot hij beetgaar is. Giet af en vang het kookvocht op.
2.
Schil de aardappelen, snij ze in stukjes en meng ze met de paprikareepjes en broccoliroosjes.
3.
Meng de paprikakruidenmix met de olie en 5 el van het kookvocht, de groentebouillon en de curryketchup. Kruid met peper, breng op smaak en giet over de salade. Garneer met bieslook en dien op.