Grill de 3 stukken zalm met de velkant op de barbecue en laat deze afkoelen.
Verwijder daarna het vel van de zalm.
2
Blancheer de diepvries erwten kort in kokend water en laat afkoelen.
3
Kook de 3 eieren en laat afkoelen. Snijd ze daarna in grove stukken.
4
Snipper een halve rode ajuin en snijd een bosje dille en kappertjes fijn.
5
Dit alles voorzichtig door elkaar roeren samen met de mayonaise en mosterd en kruiden met peper en zout. Ongeveer een half uurtje gekoeld laten doortrekken en daarna serveren.
Eet smakelijk
Het biologo staat op producten die geproduceerd zijn volgens de EU-verordening inzake biologische landbouw. Enkel producten die door een erkend controleorgaan als biologisch gecertificeerd zijn, mogen het biologo dragen.
3¾ portie(s) bofrost* BIO - Zalmfilets met vel, natuur
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Grill de 3 stukken zalm met de velkant op de barbecue en laat deze afkoelen.
Verwijder daarna het vel van de zalm.
2.
Blancheer de diepvries erwten kort in kokend water en laat afkoelen.
3.
Kook de 3 eieren en laat afkoelen. Snijd ze daarna in grove stukken.
4.
Snipper een halve rode ajuin en snijd een bosje dille en kappertjes fijn.
5.
Dit alles voorzichtig door elkaar roeren samen met de mayonaise en mosterd en kruiden met peper en zout. Ongeveer een half uurtje gekoeld laten doortrekken en daarna serveren.
Eet smakelijk
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.