Snacks & kleine gerechten,
Feestelijke gerechten,
Kant-en-klaar als basis
Eigenschappen:
Bereiding
1.
De plakjes serranoham op een bakplaat leggen en in een oven op 110°C laten drogen in ca. 20 minuutjes.
2.
De pizza bakken in de oven en in kleine hapklare stukjes snijden.
3.
Op elk stukje pizza een stukje serranoham leggen en een houten prikkertje erdoor.
4.
Een heerlijk aperitiefhapje!
Ingrediënten
¼
bofrost pizza ‘Soft & Crispy’ Hawaï (art. 1772)
½
bofrost pizza ‘Soft & Crispy’ Hawaï (art. 1772)
¾
bofrost pizza ‘Soft & Crispy’ Hawaï (art. 1772)
1
bofrost pizza ‘Soft & Crispy’ Hawaï (art. 1772)
1¼
bofrost pizza ‘Soft & Crispy’ Hawaï (art. 1772)
1½
bofrost pizza ‘Soft & Crispy’ Hawaï (art. 1772)
1¾
bofrost pizza ‘Soft & Crispy’ Hawaï (art. 1772)
2
bofrost pizza ‘Soft & Crispy’ Hawaï (art. 1772)
2¼
bofrost pizza ‘Soft & Crispy’ Hawaï (art. 1772)
2½
bofrost pizza ‘Soft & Crispy’ Hawaï (art. 1772)
2¾
bofrost pizza ‘Soft & Crispy’ Hawaï (art. 1772)
3
bofrost pizza ‘Soft & Crispy’ Hawaï (art. 1772)
2dun plakje/dunne plakjes
serranoham
4dun plakje/dunne plakjes
serranoham
6dun plakje/dunne plakjes
serranoham
8dun plakje/dunne plakjes
serranoham
10dun plakje/dunne plakjes
serranoham
12dun plakje/dunne plakjes
serranoham
14dun plakje/dunne plakjes
serranoham
16dun plakje/dunne plakjes
serranoham
18dun plakje/dunne plakjes
serranoham
20dun plakje/dunne plakjes
serranoham
22dun plakje/dunne plakjes
serranoham
25dun plakje/dunne plakjes
serranoham
Houten prikkertjes
Houten prikkertjes
Houten prikkertjes
Houten prikkertjes
Houten prikkertjes
Houten prikkertjes
Houten prikkertjes
Houten prikkertjes
Houten prikkertjes
Houten prikkertjes
Houten prikkertjes
Houten prikkertjes
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
De plakjes serranoham op een bakplaat leggen en in een oven op 110°C laten drogen in ca. 20 minuutjes.
2.
De pizza bakken in de oven en in kleine hapklare stukjes snijden.
3.
Op elk stukje pizza een stukje serranoham leggen en een houten prikkertje erdoor.
4.
Een heerlijk aperitiefhapje!
Receptinformatie
Bereidingstijd:
30 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Snacks & kleine gerechten,
Feestelijke gerechten,
Kant-en-klaar als basis
Eigenschappen:
Ingrediënten
¼
bofrost pizza ‘Soft & Crispy’ Hawaï (art. 1772)
½
bofrost pizza ‘Soft & Crispy’ Hawaï (art. 1772)
¾
bofrost pizza ‘Soft & Crispy’ Hawaï (art. 1772)
1
bofrost pizza ‘Soft & Crispy’ Hawaï (art. 1772)
1¼
bofrost pizza ‘Soft & Crispy’ Hawaï (art. 1772)
1½
bofrost pizza ‘Soft & Crispy’ Hawaï (art. 1772)
1¾
bofrost pizza ‘Soft & Crispy’ Hawaï (art. 1772)
2
bofrost pizza ‘Soft & Crispy’ Hawaï (art. 1772)
2¼
bofrost pizza ‘Soft & Crispy’ Hawaï (art. 1772)
2½
bofrost pizza ‘Soft & Crispy’ Hawaï (art. 1772)
2¾
bofrost pizza ‘Soft & Crispy’ Hawaï (art. 1772)
3
bofrost pizza ‘Soft & Crispy’ Hawaï (art. 1772)
2dun plakje/dunne plakjes
serranoham
4dun plakje/dunne plakjes
serranoham
6dun plakje/dunne plakjes
serranoham
8dun plakje/dunne plakjes
serranoham
10dun plakje/dunne plakjes
serranoham
12dun plakje/dunne plakjes
serranoham
14dun plakje/dunne plakjes
serranoham
16dun plakje/dunne plakjes
serranoham
18dun plakje/dunne plakjes
serranoham
20dun plakje/dunne plakjes
serranoham
22dun plakje/dunne plakjes
serranoham
25dun plakje/dunne plakjes
serranoham
Houten prikkertjes
Houten prikkertjes
Houten prikkertjes
Houten prikkertjes
Houten prikkertjes
Houten prikkertjes
Houten prikkertjes
Houten prikkertjes
Houten prikkertjes
Houten prikkertjes
Houten prikkertjes
Houten prikkertjes
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
De plakjes serranoham op een bakplaat leggen en in een oven op 110°C laten drogen in ca. 20 minuutjes.
2.
De pizza bakken in de oven en in kleine hapklare stukjes snijden.
3.
Op elk stukje pizza een stukje serranoham leggen en een houten prikkertje erdoor.
4.
Een heerlijk aperitiefhapje!
Uw wensen en ideeën!
Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee.
016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)
Via onze online cataloguskan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.