Pizzahapje met serranoham

Receptinformatie


Bereidingstijd:
30 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Snacks & kleine gerechten, Feestelijke gerechten, Kant-en-klaar als basis
Eigenschappen:

Bereiding

 De plakjes serranoham op een bakplaat leggen en in een oven op 110°C laten drogen in ca. 20 minuutjes.
 De pizza bakken in de oven en in kleine hapklare stukjes snijden.
 Op elk stukje pizza een stukje serranoham leggen en een houten prikkertje erdoor.
 Een heerlijk aperitiefhapje!

Ingrediënten


Aantal personen:
1 bofrost* Pizza 'Soft & Crispy' Hawaï
1
8 dun plakje/dunne plakjes
serranoham
Houten prikkertjes
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
De plakjes serranoham op een bakplaat leggen en in een oven op 110°C laten drogen in ca. 20 minuutjes.
2.
De pizza bakken in de oven en in kleine hapklare stukjes snijden.
3.
Op elk stukje pizza een stukje serranoham leggen en een houten prikkertje erdoor.
4.
Een heerlijk aperitiefhapje!